Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuiden en oosten meer bewolking en kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Motorrijdster gewond in Serooskerke (W)

Toegevoegd: 08-05-2016, 14.49 uur
Foto 2 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (9-5-2016 om 17:07)
@Ad, het dragen van motorkleding mag dan optioneel zijn (althans in Nederland dan), maar het is niet zo vrijblijvend. Als er een ongeval gebeurt met letsel dat met goede motorkleding had kunnen worden voorkomen, komen de kosten voor rekening van de verzekering. Dus, uiteindelijk, bij alle verzekerden. Jij en ik, dus...!
Verrassing (9-5-2016 om 16:19)
Beste Johan en Rene, in mijn optiek zijn jullie wel erg naief. Het weer nodigd zeker niet uit om een motorpak te dragen, dat klopt. Pak dan de auto met airco (of lekker de raampjes open) als je het te wam vind. Ik vind het redelijk dom, eigenlijk nog te zwak uitgedrukt, om motor te gaan rijden met teenslippertjes en hooguit een helm. En wel janken als je ten val komt en je halve lijf open ligt, zeker!
Moontje (9-5-2016 om 12:25)
Tja beetje dom om onbeschermd te rijden maar gelukkig leeft ze nog. Tijdens de VRO leer je waarom je beschermende kleding en hoge schoenen of laarzen moet dragen Laat dit weer een les zijn voor velen
Jan (9-5-2016 om 12:09)
de beste stuurlui staan weer eens aan wal, ik ben voorstaander van verplicht beschermings kleding te dragen, ik zelf ben wel eens met 200 + onder uit gereden door een niet oplettende automobilist, en was zeer blij dat ij mijn leren pak aan had, dat doe ik trouwens altijd ook bij zeer warm weer.
Rikkerd (9-5-2016 om 10:09)
Stel zeikerds. Als er n motor of vrachtwagen in voorkomt staan ze op.de eerste rij. Maar als er nog automobilist van n viaduct afrijden of n boom ramt is het: ja kan gebeuren het.......... jullie snappen het echt niet...... zucht!
GSX-R (9-5-2016 om 03:28)
Voor allen die ons zeikerds noemen.....rij zelf al 20 jaar motor en altijd motorpak en handschoenen aan, ook bij 30 graden. Rij ook circuit en ook al eens een paar x een schuiver gemaakt met veel hogere snelheden, en ik kan je zeggen dat goede kleding heel veel doet. Maar bij dit mooie weer is het verleidelijk inderdaad om lekker in t-shirt en sandalen (zoals deze mevrouw) rond te rijden, maar een ongelukje is zo gebeurt. Beschermende kledij had haar in dit geval veel ellende kunnen besparen, en mag van mij dus ook verplicht gesteld worden. Voor de dame in kwestie...veel beterschap!!
Cookie-instellingen beheren