Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Fietser aangereden op rotonde

Toegevoegd: 10-05-2016, 00.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een fietser is maandagavond gewond geraakt bij een ongeval in Middelburg.


Rond 19.30 uur reed de man over de rotonde aan de Torenweg ter hoogte van de Bluesroute. Op de rotonde werd de fietser aangereden door een personenauto. Er is een ambulance ter plaatse geweest om de gewonde naar het ziekenhuis te vervoeren. Over het letsel is nog niks bekend.

De fiets en de personenauto raakten beide beschadigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (10-5-2016 om 13:05)
@De politie is lui, als jij nou eens beter op zou letten, zou je zien dat het toegestaan is voor de fietsers om van beide kanten te komen...zowel met en tegen de klok in! Helaas zijn de borden erg klein die het aangeven. Vorig jaar nig is deze rotonde aangepast. Even over het ongeluk van gisteren...automobiliste had geen fietser van die kant verwacht...
Arjen (10-5-2016 om 12:03)
De Torenweg als geheel vraagt aandacht van de wegbeheerder! Naast een snelheidsbeperking (30 km per uur voor gemotoriseerd verkeer) en betere bebording / (verlichte) signalering van zebrapaden en fietspaden zou het geen overbodige luxe zijn om te zorgen voor een beter overzicht voor alle verkeersdeelnemers op de verkeerssituatie op de Torenweg. Voorkom daarbij 'verrassingen' zoals het nu toegestane 'twee-richtingen' verkeer voor fietsers op rotondes.
Willem (10-5-2016 om 11:28)
Niet gelijk de schuld bij de automobilist leggen, vele fietsers verrekken het om hun hand uit te steken. Ben daar al verschillende keren getuige van geweest .
De politie is lui (10-5-2016 om 11:01)
Het grote probleem bij deze rotonde is, dat veel fietsers er zich niet aan houden rechts te blijven rijden, dus op een foute manier met de klok mee over de rotonde rijden, of wel de kortste route nemen. Maar als je aan een diender vraagt daar eens op te letten durven ze gewoon te zeggen daar ga ik niet achteraan! Dit is duidelijk corruptie van justitie en handhavings apparaat!
yacco (10-5-2016 om 10:59)
Tja dat heb je als fietsers geen richting aangeven en de rotondes op de torenweg zijn zo begroeit dat je er niet over heen of vooruit over de rotonde kan kijken als aotobestuurder.. dan krijg je vaak op de torenweg aanrijdingen....
karin (10-5-2016 om 10:48)
Hoe groot die borden ook zijn ik denk dat dat nog niet helpt. Misschien zo'n akelige drempel dan moeten ze wel afremmen!
Cookie-instellingen beheren