Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuiden en oosten meer bewolking en kans op een bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Middelbrand in schuur met stro Hulst

Toegevoegd: 29-05-2016, 06.30 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De brandweer heeft vanochtend middelbrand afgekondigd nadat in een schuur met stro brand was uitgebroken.


De brand woedde in een verder leegstaande schuur aan de Hogeweg en werd rond 04.25 uur ontdekt. De brandweer werd in eerste instantie zonder spoed ter plaatse gestuurd maar even voor 04.40 uur werd er toch opgeschaald.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland lag er in de schuur circa 1.000 kilo stro. "Dit hebben we deels uit elkaar moeten trekken om de brand te blussen. Rond 05.40 uur konden we het sein 'brand meester' geven", aldus de woordvoerder.

De brandweer zette twee tankautospuiten en een watertankwagen in. Later is ook nog een haakarmvoertuig met ademluchtbeschermingscontainer opgeroepen. De oorzaak van de brand is onbekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren