Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 75 km

Steekpartij Nieuwland voor de rechter

Toegevoegd: 02-06-2016, 22.35 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen de 23-jarige S. L. uit Nieuw- en St. Joosland is donderdag voor poging tot doodslag een gevangenisstraf van 15 maanden waarvan 3 voorwaardelijk geëist.


L. wordt ervan verdacht op 10 februari van dit jaar een 20-jarige man uit Middelburg met een mes te hebben gestoken. De Middelburger liep daarbij enkele steekwonden op arm en schouder op. L. ontkent te hebben gestoken en zegt ook geen mes bij zich te hebben gehad.

De Middelburger en zijn vrienden waren op bezoek bij de vriendin van één van hen en werden vanwege hun wangedrag het huis uitgezet. Tijdens hun luidruchtige afmars sloegen ze tegen de ruiten van L.'s woning. L. ging naar buiten en de mannen renden weg.

Vervolgens zou L. één van hen achterna zijn gerend en de steekwonden hebben toegebracht. Niemand had hem echter zien steken en zowel het slachtoffer als zijn maten stonden niet te trappelen om te vertellen wat er precies was gebeurd. Het slachtoffer zelf wilde niet eens aangifte doen. 

Uitspraak 16 juni.

Zie ook:
Man (20) gewond bij steekpartij Nieuwland


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
harry (3-6-2016 om 10:51)
Geen aangifte, geen getuigenverklaringen. En toch 15maanden cel eisen. Maar als je gericht 2 houten balken naar je buurvrouw gooit, dat gefilmd word zodat heel Nederland er getuige van is, en er wel aangifte word gedaan, dan word je niet vervolgd??? De rechtsspraak in Nederland zal ik nooit kunnen begrijpen vrees ik.
Cookie-instellingen beheren