Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vier wietkwekerijen ontdekt

Toegevoegd: 09-06-2016, 11.50 uur
De hennepkwekerij aan de Diodeweg in Middelburg.
De hennepkwekerij aan de Diodeweg in Middelburg.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft de afgelopen dagen een aantal hennepkwekerijen geruimd. In Middelburg, Oudelande, Hulst en Sint Jansteen werden in totaal meer dan 830 wietplanten geruimd.

In Middelburg aan de Diodeweg stond een kwekerij met meer dan 560 planten. Volgens de politie zeer professioneel opgezet. In Oudelande werden in een pand aan de Slagtweistraat 250 wietplanten gevonden.

Aan het Houtenkwartier in Hulst werden in een kwekerij veertien plantjes aangetroffen. En in Sint Jansteen werden zeventien planten geruimd in de Puttingstraat.

Zie ook:
Hennepkwekerij loods Diodeweg Middelburg 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nederlander (14-6-2016 om 05:34)
Dweilen met de kraan open. Plus dat het heel erg tegenstrijdig is. Dat weet de politie en de overheid ook. Legaliseren en reguleren is de enigste optie. Gelukkig zijn ze daar in Amerika al achter en zal het niet lang meer duren voordat het hier ook gebeurt. Dan kan de politie zich daarna zich met de echte criminaliteit bezig houden. Nl de witten boorden criminaliteit!
wim (10-6-2016 om 07:12)
Gelukkig weer op 4 plaatsen de hennep kwekerijen opgeruimd zeer goed werk door politie geleverd.
kee (9-6-2016 om 23:37)
@Cerebrus lees even overnieuw! En ieder plantje is er één minder.
Jeannine (9-6-2016 om 23:33)
Alleen spijtig dat het klein zijn maar die er achter zitten ik bedoel de opdracht gevers die blijven door de mazen van net gaan als ze die nu kunnen oppakken he
Nee (9-6-2016 om 18:10)
@Marco Misschien omdat het verkopen van wel legaal is? De kwekerijen die jij constant opgerold ziet worden zijn er om de coffeeshops van hun product te voorzien. Misschien eens wat dieper in de wet verdiepen voordat je dingen gaat roepen.
importzeeuwse (9-6-2016 om 17:36)
En eentje vanmorgen ontmanteld op de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg. Goede vangst voor de politie. Top.