Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Gewonde bij aanrijding op kruising Kruiningen

Toegevoegd: 03-10-2004, 23.50 uur
Door: Politie Zeeland

KRUININGEN - Op de kruising Zanddijk / A58 / N289 bij Kruiningen vond vrijdag om 16.20 uur een aanrijding plaats waarbij een 56-jarige motorrijder gewond raakte.

Een 53-jarige automobilist uit Kampenhout (B) kwam met zijn personenauto vanaf de afrit van de A58 op het kruispunt aan de Zanddijk en wilde rechtdoor de Oude Rijksweg op. Hij reed de kruising over en botste tegen de 56-jarige motorrijder uit de gemeente Reimerswaal.

Deze viel en zijn motor kwam tot stilstand tegen de auto van een 20-jarige man uit ’s-Gravenpolder. De motorrijder is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Over schade aan de voertuigen is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren