Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 70 km

Brand in loods van transportbedrijf

Toegevoegd: 21-07-2016, 07.12 uur
Door: Manfred Berrevoets

HEIKANT - In een loods van een transportbedrijf in Heikant heeft vanmorgen een brand gewoed in een stapel paper.


De brand werd rond 05.15 uur ontdekt bij het bedrijf aan de Julianastraat. Door de vlammen is er een gat in het dak gebrand. Tijdens de brand is er mogelijk asbest vrijgekomen. De brandweer houdt er rekening mee dat dit is neergekomen op het terrein van de brandweer en het naastgelegen weiland.

Door de bluswerkzaamheden komt er veel rook vrij. Mensen in de omgeving van het bedrijf kunnen daar last van hebben. De brandweer adviseert omwonenden dan ook om ramen en deuren te sluiten. Het blussen zal nog enige tijd duren.

Er is een kraan met grijper onderweg om de massa papier verder uit elkaar te halen om alle vuurhaarden te kunnen blussen. De brandweer heeft twee blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren