Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ongeluk Molendijk Yerseke

Toegevoegd: 04-08-2016, 14.52 uur - Update: 15-08-2016, 12.26 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Bij een verkeersongeval op de Molendijk (N673) bij Yerseke is donderdagmiddag iemand om het leven gekomen. De weg is ter plekke afgesloten.


Het ongeluk gebeurde rond 14.05 uur. Ter plaatse kwamen door nog onbekende oorzaak een personenauto en een bestelbusje frontaal met elkaar in botsing. Er werden meerdere ambulanceteams, een rapid responder een traumahelikopter en twee brandweerwagens opgeroepen om hulp te verlenen.

Voor één van de betrokkenen kwam de hulp dus echter te laat. Hoe het precies met de andere betrokkene(n) gaat is nog niet duidelijk. Er is nog tenminste één slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet op dit moment onderzoek op de Molendijk. Het verkeer wordt tijdelijk omgeleid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marina (4-8-2016 om 17:11)
Nou Pjotr.. stel je voor dat je last hebt he.. Schandalige reactie. Veel sterkte voor de naasten.. Vreselijk, zo'n ongeval...
Hans van Dalen (4-8-2016 om 17:09)
Het zoveelste slachtoffer op deze dijk! Hoe lang gaat t nu nog duren voor er iets aan de veiligheid gedaan word? Of is er op Kruiningen iets ,,belangrijkers,, wat WMO-geld behoeft?Is het ook onzin als het familie van jou is Plotr???
Nellie (4-8-2016 om 17:09)
Altijd mensen die zeiken dat er een weg afgesloten worden. Wens na bestaande veel sterkte toe
nick (4-8-2016 om 17:08)
Lijkt me logisch om de hele weg af te sluiten voor onderzoek, hulpdiensten hebben de ruimte ook nodig. Overigens ook duidelijk op de foto's te zien Sterkte aan degene die er bij betrokken zijn
Plotr 2 (4-8-2016 om 17:01)
@ Plotr Lees nou je bericht eens terug en denk volgende keer nou eens na voor je wat typt. Wat je hier zegt is totaal niet relevant als je het nieuws artikel leest. Je hebt meer te doen met de wegafsluiting dan met de slachtoffers!
N.B (4-8-2016 om 17:00)
@Plotr, zodat ramptoeristen zoals jij het allemaal goed kunnen zien? Moeten ze al die hulpverleners op één rijstrook parkeren dan? Ze zullen ook eerst moeten uitzoeken wat er is gebeurd voordat ze de wrakken gaan verslepen. Moest jij er dringend langs dan? Nadenken voordat je iets neer tikt!!
Cookie-instellingen beheren