Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 246 km

Vrouw gered bij brand in flat Terneuzen

Toegevoegd: 13-08-2016, 08.17 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De brandweer heeft zaterdagochtend een vrouw gered bij een felle brand in een flatwoning in Terneuzen.


De brand werd rond 06.30 uur opgemerkt. Een andere flatbewoonster belde de brandweer. Die schaalde vervolgens op naar middelbrand en rukte uit met twee tankautospuiten en een hoogwerker. In de woning bleek zich nog een vrouw te bevinden. Zij is door de brandweer uit het pand gehaald. De vrouw had wel flink wat rook ingeademd en is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Andere bewoners van het complex werden uit hun huizen gehaald. In het appartementencomplex was veel rook komen te staan en de brandweer heeft dan ook het gehele gebouw moeten ventileren. Hierna konden alle bewoners weer terugkeren naar hun huizen. Even na 07.00 uur gaf de brandweer het sein 'brand meester'.

De oorzaak van de brand is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren