Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 93 km

Onderzoek overlijden man op straat Goes

Toegevoegd: 20-08-2016, 17.44 uur - Update: 20-08-2016, 18.44 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie doet in Goes onderzoek naar een persoon die midden op straat is overleden. Hij zou onwel geworden zijn toen hij in verwarde toestand op straat liep.


Hulpverleners werden aan het einde van de middag richting de Berkenstraat gestuurd. In de buurt van de kruising met de Beukenstraat werd de man volgens de politie onwel. Er kwamen twee ambulances en een huisarts ter plekke. Het slachtoffer is nog door agenten gereanimeerd maar deze poging mocht niet baten. De man overleed ter plekke.

De politie heeft inmiddels een plaats delict ingesteld. De omgeving is afgezet en de politie doet onderzoek naar de toedracht van het overlijden en de identiteit van het slachtoffer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marco (21-8-2016 om 07:46)
Ben er niet bij geweest, maar was deze man agressief of verward ?? Maar toch spuiten met pepperspray en er bovenop gaan zitten, zullen we discussie over de armklem eens weer eens moeten gaan voeren, of proportioneel geweld, dit had toch wel anders gekund denk ik, helaas te laat
Cookie-instellingen beheren