Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Loodsen Ramsburg Middelburg volledig verwoest

Toegevoegd: 29-08-2016, 11.47 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij daglicht is goed te zien hoe groot de schade is die zondagavond is aangericht bij de grote brand op bedrijventerrein Ramsburg in Middelburg.


De brand werd rond 21.45 uur opgemerkt en woedde aan de Oostperkweg. De vlammen grepen snel om zich heen. De brandweer schaalde op naar middelbrand en zette twee blusvoertuigen, een ladderwagen, een hoogwerker en twee waterwagens in. Even voor middernacht kon het sein 'brand meester' worden gegeven.

Maandagochtend kwam er nog steeds rook uit de loodsen. Ook waren af en toe nog vlammen zichtbaar. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Er wordt rekening gehouden met brandstichting.

In één van de loodsen was een opslag van de Stichting Evenementen Middelburg gehuisvest. Onder meer een licht- en geluidsinstallatie, een toiletwagen en een verkoopkraampje gingen in vlammen op. De spullen die de stichting gebruikt voor de jaarlijkse sinterklaasintocht in Middelburg lagen niet in de loods.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marina (7-9-2016 om 10:23)
gebeurt wel vaak van die branden in loodsen de laatste tijd
Conny van de Leemkolk Westdorp (29-8-2016 om 13:57)
Heeeel veel sterkte aan Sjaak van de Berg..
Cookie-instellingen beheren