Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij botsing met trekker

Toegevoegd: 18-09-2016, 02.41 uur - Update: 18-09-2016, 12.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een ernstige aanrijding op de Nieuwe Vlissingseweg is zaterdagavond een 53-jarige man uit Vlissingen zwaargewond geraakt. De automobilist is achterop een trekker gereden.


Het ongeval vond rond 23.20 uur plaats in de richting van Vlissingen naar Middelburg. De man is door nog onbekende oorzaak op de tractor gereden. De trekker schoot hierbij door de middenberm de andere rijbaan op. De personenwagen kwam zwaar beschadigd tot stilstand.

Voorbijgangers hebben direct hulp geboden. De brandweer heeft de man vervolgens uit de auto bevrijd. Naast een ambulance is er een ook traumahelikopter ter plaatse geweest. Het slachtoffer is onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De bestuurder van de tractor raakte niet gewond.

In de auto van het slachtoffer zat een hond die na het ongeval is weggelopen. Inmiddels is de hond weer terecht. Door de ravage is de weg in beide richtingen afgesloten geweest voor het verkeer. Zowel de personenwagen als de trekker zijn door bergingsbedrijf Kuzee weggesleept. Nadat het wegdek was gereinigd kon de weg weer worden vrijgegeven.

De politie heeft getuigenverklaringen opgenomen en doet verder onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (18-9-2016 om 20:45)
Stelletje zeikerds hier. Ik kan niet begrijpen dat de meeste van jullie de trekkers in de bebouwde kom willen hebben. Tussen de fietsers. Onvoorstelbaar! Jullie komen zeker nooit buiten?? De trekker mocht daar rijden, en waarschijnlijk heeft de automobilist erg slecht opgelet. Liever op deze manier dan dat er volgende keer een groep fietsers wordt doodgereden. Onderzoek zal uitwijzen wie er fout was.
Jaap (18-9-2016 om 20:44)
Wat een onzinnige reacties, die getuigen van weinig kennis van zaken. Ten eerste mag die trekker daar gewoon rijden. Punt uit!! Iedereen die roept dat het landbouwverkeer op moet rotten, moet maar eens heel goed beseffen waar ons dagelijks voedsel vandaan komt. Echt niet uit de fabriek..... Een beetje meer respect voor de landbouw zou wel eens op zijn plaats zijn. Men denkt hier in het westen wel eens te makkelijk over onze voedselvoorziening. De meeste oorlogen in de wereld ontstaan door religie of door hongersnood. Dat kan hier ook!
P (18-9-2016 om 18:44)
Misschien eens voor je kijken tijdens het rijden, Staat zelfs een bord aan het begin van de Vlissingse weg met tractors en paard en wagen waarschuwing.
Joost (18-9-2016 om 18:24)
Tractor mag daar gewoon rijden. Als de verlichting van de tractor in orde was is alleen de volvo rijder fout. Gezien de schade aan de tractor is dit heel erg hard gegaan misschien wel het dubbele van wat toegestaan is. Hoop voor de bestuurder dat alles weer goed komt.
H.J. Mulder (18-9-2016 om 18:13)
Het is voor beide partijen een trieste gebeurtenis, gelukkig zijn er géén doden gevallen. Discussies over het hoe en waarom leiden in mijn optiek nergens toe. De trekker mocht er volgens mij niet rijden (verkeerswijziging na laatste incident met koets). Over het verhaal snelheid en eventueel niet opletten of slechte verlichting trekker, mag de bestuurder van de Volvo zijn reactie geven.
Steven (18-9-2016 om 17:25)
Doe normaal! Jullie kunnen met z'n allen niks anders dan hele dagen het werk van een boer afkraken. Als het geen trekker is die fout is dan is het wel slik op de weg van die rot boeren. Jullie willen niks betalen voor de producten maar alles moet wel optimaal in orde zijn. In dit geval kan iedereen zien dat de verlichting tiptop in orde is en de trekker is voorzien van alle verplicht gestelde veiligheidsmaatregelen.hij mag daar gewoon rijden, dus daar hoeft ook niet meer over gepraat te worden. Dat de automobilist niet heeft opgelet of een inschattingsfout heeft gemaakt, kan zowel de trekker als de chauffeur niks aan doen! Had hier een vrachtwagen gereden, was exact het zelfde gebeurd want die zijn minder goed zichtbaar als een trekker.
Cookie-instellingen beheren