Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij botsing met trekker

Toegevoegd: 18-09-2016, 02.41 uur - Update: 18-09-2016, 12.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een ernstige aanrijding op de Nieuwe Vlissingseweg is zaterdagavond een 53-jarige man uit Vlissingen zwaargewond geraakt. De automobilist is achterop een trekker gereden.


Het ongeval vond rond 23.20 uur plaats in de richting van Vlissingen naar Middelburg. De man is door nog onbekende oorzaak op de tractor gereden. De trekker schoot hierbij door de middenberm de andere rijbaan op. De personenwagen kwam zwaar beschadigd tot stilstand.

Voorbijgangers hebben direct hulp geboden. De brandweer heeft de man vervolgens uit de auto bevrijd. Naast een ambulance is er een ook traumahelikopter ter plaatse geweest. Het slachtoffer is onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De bestuurder van de tractor raakte niet gewond.

In de auto van het slachtoffer zat een hond die na het ongeval is weggelopen. Inmiddels is de hond weer terecht. Door de ravage is de weg in beide richtingen afgesloten geweest voor het verkeer. Zowel de personenwagen als de trekker zijn door bergingsbedrijf Kuzee weggesleept. Nadat het wegdek was gereinigd kon de weg weer worden vrijgegeven.

De politie heeft getuigenverklaringen opgenomen en doet verder onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (19-9-2016 om 00:32)
En wat een wijsheid weer (zucht) auto te hard gereden dit en dat..... De tractor is langszaam en slecht verlicht. dus was voor de auto met 70 klm per uur alsof er tegen een muur werd gereden. wel eens een auto gezien die met 50klm tegen een muur rijd ? zoek eens op youtube en leer !!! niet doen alsof deze bestuurder 300 klm per reed.... en zo maar roepen de tractor is gewoon fout geweest.
Arthur (18-9-2016 om 23:49)
Het slachtoffer , de bestuurder van de volvo is een buurman van me en hij staat hier niet bekent als iemand die hard rijd, het is eerder een hele rustige rijder. Zijn volvo een 30 jaar oude 1400 kg zware auto met 110 pk leent zich ook helemaal niet om hard te rijden. Er moet iets anders aan de hand zijn geweest dat dit zo is gebeurt.
Riet (18-9-2016 om 22:14)
Een aantal van jullie reageren met de opmerking een tractor mag dar niet komen. Lees dan eens de borden goed!!! Met uitzondering van tractoren staat er onder het bord verbodsbord.
Nel (18-9-2016 om 22:10)
Jan, die weg is geen snelweg hoor!! En "Enorme veel sterkte " een tractor mag daar zeker wel komen. De boeren werken momenteel lang door om jullie eten op tafel te krijgen hoor.
t Is wat (18-9-2016 om 21:32)
Waarom is ter plaatse geen vangrail tussen de twee weghelften? Ik vrees ook dat dit heel hard is gegaan. Maar rond die tijd verwacht je ook geen tractors meer op de weg. Rijden die echt maar 40? Dat is dan een te groot verschil met de toegestane snelheid van auto's, van 80km... Sterkte voor alle betrokkenen...
Freddy (18-9-2016 om 20:47)
Voor iedereen die blind is hier, de verlichting van die trekker is 100% in orde (smiddags nog NK tractorpulling gereden) ten 2e, hij mag daar gewoon rijden, (of dat nou om half 12 of half 4 is) aangezien er idd een verbod is voor langzaam rijdende voertuigen MAAR uitgezondert trekkers! Ten derde, wat ieder weldenkend mens wel kan zien, is dat de volvo een beetje harder gereden heeft dan 80, aangezien je een trekker niet zomaar doormidden krijgt.... Verder wens ik iedereen morgen een fijn ontbijt met je boterhammetjes van tarwe en je melk van de koe. Want dat vergeet iedereen.
Cookie-instellingen beheren