Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Zwaargewonde bij botsing met trekker

Toegevoegd: 18-09-2016, 02.41 uur - Update: 18-09-2016, 12.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een ernstige aanrijding op de Nieuwe Vlissingseweg is zaterdagavond een 53-jarige man uit Vlissingen zwaargewond geraakt. De automobilist is achterop een trekker gereden.


Het ongeval vond rond 23.20 uur plaats in de richting van Vlissingen naar Middelburg. De man is door nog onbekende oorzaak op de tractor gereden. De trekker schoot hierbij door de middenberm de andere rijbaan op. De personenwagen kwam zwaar beschadigd tot stilstand.

Voorbijgangers hebben direct hulp geboden. De brandweer heeft de man vervolgens uit de auto bevrijd. Naast een ambulance is er een ook traumahelikopter ter plaatse geweest. Het slachtoffer is onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De bestuurder van de tractor raakte niet gewond.

In de auto van het slachtoffer zat een hond die na het ongeval is weggelopen. Inmiddels is de hond weer terecht. Door de ravage is de weg in beide richtingen afgesloten geweest voor het verkeer. Zowel de personenwagen als de trekker zijn door bergingsbedrijf Kuzee weggesleept. Nadat het wegdek was gereinigd kon de weg weer worden vrijgegeven.

De politie heeft getuigenverklaringen opgenomen en doet verder onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (19-9-2016 om 12:11)
Beste Bep, ook op zondag wordt er voor je vreten gezorgd.
R (19-9-2016 om 11:56)
eerst paard wagen verboden na ongeluk.toen brommobiel na ongeluk en straks de tracktor
Bep (19-9-2016 om 09:55)
Om 23.30 uur op zondag met een tractor op de weg . Belachelijk! Of je hard of zacht rijdt. Gewoon absurd.
Matthias (19-9-2016 om 08:43)
Zoals hieronder al een aantal keer staat aangegeven, die trekker mag daar gewoon rijden. Het is verboden voor langzaam verkeer, maar dus uitgezonderd landbouwvoertuigen. Deze trekker kan max ong. 40km/h en ik ga er vanuit dat hij dat ook gereden zal hebben. Op dat gedeelte mag max 70 gereden worden, en met 30km/h verschil kan er nooit zoveel schade ontstaan. Maar ook een getuige die op facebook had gereageerd op een bericht over dit ongeluk heeft aangegeven dat de volvo veel te hard reed, en de bestuurder onder invloed van alcohol was. Dit verklaard dus een hele hoop.
W. van Dam (19-9-2016 om 08:28)
Vreemde reacties van mensen die vinden dat een tractor niks te zoeken heeft op een 80 weg... De meeste wegen buiten de bebouwde kom zijn 80 en de meeste weilanden (waar tractoren vaak moeten zijn om een of andere reden) liggen vreemd genoeg ook buiten de bebouwde kom. Maar goed, aan de foto's te zien heeft de automobilist behoorlijk veel harder gereden dan 80, want zoveel schade aan zowel de Volvo als de tractor krijg je echt niet voor elkaar met een snelheidsverschil van 40 km/u. Bovendien zou je dan nog wel in staat geweest zijn om de tractor op het laatste moment te ontwijken (al is het maar gedeeltelijk) of om af te remmen. Hoe dan ook hoop ik dat de zwaargewonde automobilist zal herstellen van zijn verwondingen.
wim (19-9-2016 om 08:26)
ik hoop dat alles goed gaat met hond en baasje , ,heel veel beterschap toegewenst met baasje en hond en mensen oordeel niet voor jullie weten wat er gebeurd is ,het baasje kan misschien wel niet goed geworden zijn ,of een andere reden ,wens het baasje en zijn hond veel sterkte en beterschap toe
Cookie-instellingen beheren