Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij botsing met trekker

Toegevoegd: 18-09-2016, 02.41 uur - Update: 18-09-2016, 12.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een ernstige aanrijding op de Nieuwe Vlissingseweg is zaterdagavond een 53-jarige man uit Vlissingen zwaargewond geraakt. De automobilist is achterop een trekker gereden.


Het ongeval vond rond 23.20 uur plaats in de richting van Vlissingen naar Middelburg. De man is door nog onbekende oorzaak op de tractor gereden. De trekker schoot hierbij door de middenberm de andere rijbaan op. De personenwagen kwam zwaar beschadigd tot stilstand.

Voorbijgangers hebben direct hulp geboden. De brandweer heeft de man vervolgens uit de auto bevrijd. Naast een ambulance is er een ook traumahelikopter ter plaatse geweest. Het slachtoffer is onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De bestuurder van de tractor raakte niet gewond.

In de auto van het slachtoffer zat een hond die na het ongeval is weggelopen. Inmiddels is de hond weer terecht. Door de ravage is de weg in beide richtingen afgesloten geweest voor het verkeer. Zowel de personenwagen als de trekker zijn door bergingsbedrijf Kuzee weggesleept. Nadat het wegdek was gereinigd kon de weg weer worden vrijgegeven.

De politie heeft getuigenverklaringen opgenomen en doet verder onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fendt 1050 (20-9-2016 om 20:41)
hallo beste mensen ik ken de bestuurder van de trekker heel goed. hij was naar trekkertrek geweest en was op weg naar huis. sommige mensen zeggen dat die trekker daar niet mag rijden maar die mag daar wel rijden. ik vindt dat mensen meer respect moeten hebben voor de boer en zijn machines want zonder de boer en de machines hebben wij geen eten want het komt echt niet uit de fabriek voor de mensen die dat wel denken.
ikke hier (20-9-2016 om 18:36)
bep zei; Om 23.30 uur op zondag met een tractor op de weg . Belachelijk! Of je hard of zacht rijdt. Gewoon absurd. als er iets belachelijk is, is het wel zo"n reactie! Ten eerste die tractor mag daar gewoon rijden (lees de verkeersborden, en met name de onderborden eens...) Ten tweede, het was zaterdag en niet zondag (alsof dat wat uitmaakt) ten derde, de verlichting was perfect in orde, tractor voldeed aan alle gestelde eisen ( bron, daar aanwezige agent) Ten vierde, boeren bedrijf is geen 9 tot 5 bedrijf, als het goed weer is, moet er gewerkt worden, en dat stopt niet om 5 uur smiddags
anoniem (20-9-2016 om 11:09)
Het was op zaterdagavond en geen zondag. De mensen van tegenwoordig rijden als gekken en zeker als je met een trekker of paard onderweg bent. Spreek uit ervaring. Het wordt tijd dat de mensen eens wat meer respect voor een boer gaan krijgen want zonder de boeren ook geen eten op tafel. Ik vraag mezelf weleens af of de mensen nog wel weten waar ze soms mee bezig zijn als ze deelnemen aan het verkeer, want uit de reacties te lezen kijken ze helemaal niet naar de borden die aan de kant staan en weten ze al helemaal niet meer wat de borden betekenen.
bewoner nieuwevlissingseweg (19-9-2016 om 19:23)
Op de nieuwe vlissingseweg mag je deels 70 en deels 80 rijden. Op dit deel 80. De nieuwe tractoren kunnen 40-50 km/uur rijden. De auto is blijkbaar achterop gereden, dan heeft of de trekker heel erg langzaam gereden of stilgestaan of de auto veel te hard. Om een trekker doormidden te rijden is vee kracht voor nodig. Gelukkig mogen tractoren op de brede 4 baansweg rijden en niet op de smalle paralelweg tussen de brommers en fietsers. Hopelijk gaat het met beide bestuurders goed. En gelukkig zijn er geen debiele kijkers aangereden die zich door de prikbosjes wurmden om alles goed te kunnen bekijken.
ellen (19-9-2016 om 14:28)
Beste Bep, Wat een rare reactie. Als of er tijden zijn waarop bepaalde verkeersdeelnemers wel of niet op de weg mogen! Als we nu alle auto's verbieden op de weg te rijden vanaf 0.00 tot 24.00, kijk dat zou helpen.
t Is wat (19-9-2016 om 12:35)
W. Van Dam, dat is iets heel anders. Die 80km wegen buiten de bebouwde kom zijn vaak smal en met veel bochten, meestal haal je de 80 daar niet. En daar reken je op tractors. Maar de nwe Vlissingse weg is recht en geasfalteerd, zonder butsen en kuilen, zoals de meeste landbouwweggetjes hebben. Arthur, vraag het hem, dan kunnen we allemaal weer lekker slapen.. ;-) wens m sterkte en beterschap.
Cookie-instellingen beheren