Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 59 km

Uitslaande brand vervallen woning Nisse

Toegevoegd: 22-10-2016, 22.27 uur
Door: Roland de Jong

NISSE - In het Zuid-Bevelandse Nisse is zaterdagavond een felle uitslaande brand uitgebroken in een oude, vervallen woning.


De brand in de leegstaande woning woedde aan de Notenboomdijk en werd rond 20.25 uur opgemerkt. Toen de brandweer arriveerde stond het gebouw al grotendeels in brand. Door de dichte begroeiing op het terrein had de brandweer moeite om de brand goed te bereiken en te benaderen.

Er kwamen twee blusvoertuigen en een watertankwagen ter plekke. Deze zijn in eerste instantie ingezet om uitbreiding naar de begroeiing op het terrein te voorkomen. Rond 21.55 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven.

Omdat de vuurhaarden lastig bereikbaar zijn zal het blussen nog wel enige tijd duren. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
passant (23-10-2016 om 13:49)
Tijd om de eigenaar (als die er nog is ) aan te pakken en de zooi op te ruimen!! Is al jaren een broedplek voor nieuwsgierigen... Ja en dan gaat t een keer in de fik of stort t in, ondanks dat het is afgezet .. Opruimen die zooi.
W. Kruit (23-10-2016 om 11:31)
Typisch gevalletje brandstichting, denk ik. Staat al jaren leeg, geen electra, geen gas. Zoiets vliegt niet zomaar in brand...
Cookie-instellingen beheren