Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 39 km

Man rijdt maar liefst 85 km per uur te hard

Toegevoegd: 05-11-2016, 16.24 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Op de Sloeweg (N62) bij 's-Heerenhoek heeft de politie vanmiddag iemand betrapt die maar liefst 85 kilometer per uur te hard reed.


De verkeerspolitie zag de snelheidsduivel rond 15.30 uur rijden op een weggedeelte waar 100 kilometer per uur de limiet is. De politie zette het voertuig aan de kant en controleerde de bestuurder. Het bleek een 23-jarige beginnend bestuurder uit Zaamslag te zijn.

In het voertuig zaten volgens de politie ook nog vier andere jonge mannen. "Ze waren allen gekleed in het voetbaltenue van VV Zaamslag. De vier verklaarden nog snel naar het 1e elftal in Zaamslag te willen gaan kijken en daarom zo hard te hebben gereden", aldus de politie.

Het rijbewijs van de chauffeur is ingenomen. Omdat hij beginnend bestuurder is, zal hij volgens de politie voor lange tijd geen auto mogen rijden. Ook kan hij een fikse boete tegemoet zien.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (6-11-2016 om 09:09)
En als er wat beurd wie mogen het weer opruimen ?,wel daar staan deze gekken niet bij stil en dan maar niet te praten over het verdriet want ze een ander aan doen!!! deze gasten gewoon weer een tijdje op de fiets zetten of dan maar eventueel op een race fiets of een trapauto dan kunnen ze ook racen,maar dan zijn ze mischien nog een gevaar op de weg
michelle (5-11-2016 om 20:00)
Héél goed! Dit moet vaker worden toegepast en opnieuw rijexamen doen!!
Boze bewoner (5-11-2016 om 19:38)
Nu zullen ze eens op de molendijk moeten gaan staan ,de gemeente beloofd alles maar ze mogen best meer controleren en niet overdag, nee tussen 17.00 /21.00 en ook eens op zaterdag avond en dan wel in een burger auto en dan bij de kerk of de amac de boel afhandelen uit het zicht van de andere idioten die te hard rijden KASSA en genoeg rijbewijzen .
Bella (5-11-2016 om 17:43)
Is zo jammer dat deze jongens allemaal hun rijbewijs terug krijgen. Boetes schrikt ze niet af. Dit is deze week dus de zoveelste. Wij klagen in Zeeuws-Vlaanderen regelmatig over dit soort gasten, maar worden dan door de politie en vooral door deze gasten (op fb) voor gek verklaard en bedreigd. En iedere keer weer als er een ongeluk (al dan niet met slachtoffers) gebeurt staat iedereen vol medelijden klaar: ooooh, zo'n goede jongen blablabla, terwijl ze niet in de gaten hebben dat het ook onschuldige slachtoffers het leven kost!
A58 (5-11-2016 om 17:25)
Prima verantwoordelijkheidsgevoel heb je dan...je weet hopelijk dat met dit soort snelheden het niemand meer naverteld bij een ongeluk neem ik aan?
oke het is te hard (5-11-2016 om 17:19)
Laten we eerlijk zijn 100 is natuurlijk ook belachelijk. 2 banen - recht stuk weg - en je kan een kilometer in de verte kijken. Waarom niet 120 of 130 zoals op de snelweg.
Cookie-instellingen beheren