Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en overwegend droog, morgen veel wind en buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Zoektocht naar vermiste duiker hervat

Toegevoegd: 07-11-2016, 12.54 uur
De zoekactie gisteren naar de vermiste duiker.
De zoekactie gisteren naar de vermiste duiker.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

BROUWERSHAVEN - De zoektocht naar het lichaam van de vermiste duiker is maandagochtend hervat. Leden van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen en van de marine zoeken verder naar het lichaam van de man.


De duiker ging zondagochtend bij de duiklocatie aan de Nieuwe Kerkweg het water in maar kwam niet meer boven. Een reddingsactie door de hulpdiensten mocht niet baten.

Toen een trauma-arts gisteren rond 13.00 uur aangaf dat de kans op overleven zeer klein was, ging de reddingsactie over in een bergingsactie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (7-11-2016 om 14:39)
Nu ff een vraag ,niemand weet of er daad werkelijk een vermist is,want men spreek niet of ereen voertuig daar staat en waar de persoon met dat voertuig is.men zou denken als ereen voertuig staat geparkeerd dan trek je dat toch ff na
Cookie-instellingen beheren