Weerbericht:
Buien en in de kustprovincies af en toe zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuwe arrestaties ontvoeringszaak De Koning

Toegevoegd: 29-11-2016, 20.41 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdag drie personen aangehouden vanwege de ontvoering van de destijds 42-jarige Rien de Koning uit Schoondijke en de 18-jarige Gino Heeren uit Sprundel.


De twee werden op dinsdagmorgen 29 december 2015 ontvoerd bij een garagebedrijf aan de Aardenhoek in Breda. De daders maakten daarbij gebruik van een blauwe Volkswagen Transporter die was voorzien van een blauw zwaailicht. De ontvoerders waren gekleed als leden van een arrestatie-eenheid. De slachtoffers doken op 1 januari weer op in Ulicoten. In de tussentijd zouden ze vast hebben gezeten in een loods.

In het onderzoek zijn al eerder drie arrestaties verricht. De nu aangehouden personen zijn een 38-jarige man uit Oosterhout, een 39-jarige inwoner van Breda en een 27-jarige vrouw uit Enschede. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de ontvoering. De politie sluit meer arrestaties niet uit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren