Weerbericht:
Tropisch warm, later vanmiddag en vanavond stevige onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Treinverkeer even stil voor verdacht pakket

Toegevoegd: 07-12-2016, 08.52 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - Het treinverkeer tussen Roosendaal en Vlissingen heeft gisteravond even stilgelegen vanwege een verdacht pakket in de trein.


De politie rukte rond 21.40 uur uit voor de melding bij het station Kruiningen-Yerseke. Volgens een woordvoerster was er een tas achtergebleven in de trein. Er is een explosievenverkenner van de politie is ter plaatse geweest om de tas te controleren. Nadat deze was opengemaakt bleek dat er niks bijzonders inzat.

De tas is vermoedelijk door iemand vergeten mee te nemen. De eigenaar kan deze afhalen op het politiebureau in Goes.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (7-12-2016 om 18:01)
ls ze tegenwoordig alle achtergelaten tassen als verdachte pakketjes gaan beschouwen zullen ze het wel druk krijgen. Dagelijks worden er tassen vergeten, en niet alleen tassen. Ook laptops en daar kunnen ook explosieven in zitten. Maar je moet je ook weer niet te bang laten maken zeker niet in een afgelegen gebied als Zeeland. Schiphol is een ander verhaal.
piet klaassen (7-12-2016 om 15:20)
bangerikken