Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vuurwerk vernielt 13 ruiten Middelburg

Toegevoegd: 08-12-2016, 16.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In de Sint Janstraat in Middelburg zijn bij vijf verschillende panden in totaal dertien ruiten vernield. Vermoedelijk is vuurwerk de oorzaak. De politie heeft drie aangiften gehad.


De politie kreeg woensdag rond 22.10 uur een melding van een zeer harde knal. Er zouden vervolgens meerdere ruiten gesneuveld zijn.

Agenten hebben ter plaatse een buurtonderzoek ingesteld, maar een dader kon nog niet worden achterhaald. Er wordt verder onderzoek naar de zaak gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (8-12-2016 om 17:32)
Dat gaat maar hun gang die stelletje tuig. De taakstraf geven help niet. Vandalen die spoken vaak onopvallend rond en richten schade aan zonder dat anderen het ziet. Nou, ben ik blij dat ik niet in het centrum woon.
John (8-12-2016 om 16:50)
Gewoon heel Nederland vuurwerkvrij maken. Er zijn elk jaar honderden gewonden, waarvan een aantal blijvend gehandicapt. Vaak zijn dit juist mensen die zelf helemaal geen vuurwerk afstaken maar gewoon op straat liepen of zelfs in hun eigen slaapkamer waren. In tegenstelling tot wat de voorstanders altijd beweren gebeuren de meeste ongelukken met LEGAAL vuurwerk. Maar vooral het illegale vuurwerk dat niet uit te bannen is lijkt op bommen en granaten. Alle oogartsen zeggen dat veel verwondingen met Oudjaar te vergelijken zijn met die in oorlogsgebied. Voor miljoenen dieren is het een complete ramp. Ongeveer 70 % van de bevolking heeft een vreselijke hekel aan vuurwerk en zou graag een verbod zien. Daarom pleit ik voor een totaal verbod.
kijker.. (8-12-2016 om 16:46)
al veel eerder waren er harde knallen te horen in de binnenstad.....
Cookie-instellingen beheren