Weerbericht:
Weinig bewolking, overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie zoekt doorrijder na ongeval Hulst

Toegevoegd: 08-12-2016, 23.12 uur - Update: 09-12-2016, 18.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

HULST - De politie is op zoek naar de bestuurder van een donkerkleurige auto die is doorgereden na een ongeval bij Hulst.

Vanmiddag rond 17.50 uur vond er een aanrijding plaats nabij de rotonde van de Rondweg Hulst en de Absdaalseweg. Een bestuurder van een rode Honda werd van achter aangereden. In eerste instantie leek het erop dat de achteropkomende bestuurder de zaak wilde regelen met het slachtoffer. Hij gaf aan om een eindje verder op langs de weg te parkeren om één en ander te regelen. Echter in plaats van te stoppen reed hij snel door in zijn donkerkleurig voertuig.

De bestuurder is een man van tussen de 20 en 25 jaar oud met een blanke huidskleur, kort donkerblond haar en ongeveer 1,75 meter lang. Hij had een gezet postuur, droeg een zwart bomberjack en een spijkerbroek. Volgens de politie reed hij in een donderkleurige auto waarvan de motorkap nu beschadigd moet zijn. Mensen met meer informatie kunnen contact opnemen met de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750