Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Vlissinger mishandeld bij verkeersruzie

Toegevoegd: 28-12-2016, 11.23 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een Vlissinger is dinsdagavond naar het ziekenhuis gebracht nadat hij was mishandeld tijdens een verkeersruzie. Dat gebeurde in zijn woonplaats.


Het slachtoffer fietste rond 20.00 uur over de Langeleenweg. Hij kwam vanuit de richting van de Sloeweg en ging richting de wijk Bossenburgh. Op een gegeven moment haalde hij twee mannen in. Hierbij raakte hij één van de twee fietsers.

De mannen reageerden volgens het slachtoffer in eerste instantie met verbaal geweld. Dit mondde echter uit in een fikse mishandeling. “Het slachtoffer heeft verklaard dat hij meerdere klappen op het hoofd kreeg, in de berm viel en dat de mishandeling hierna nog verder doorging”, aldus een woordvoerder van de politie.

De daders vluchtten weg richting de wijk Papegaaienburg. Het slachtoffer werd ter plekke door de ambulancedienst onderzocht. Hij werd bebloed en met meerdere bulten voor nader onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De politie heeft nog in de wijk naar de daders gezocht maar deze werden niet meer aangetroffen.

Van de twee is het volgende signalement beschikbaar: Dader 1 was blank en had een normaal postuur maar was lang van stuk. Hij was brildragend, droeg een zwarte jas met een grote capuchon en verplaatste zich op een opa-fiets. Van de tweede dader is alleen bekend dat hij een blanke huidskleur en een normaal postuur had. De leeftijd van de twee is niet duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Winnie (28-12-2016 om 20:17)
@ P inderdaad, zo verdraaid de media altijd dingen. Er was helemaal geen verkeersruzie geweest als de dader van die aanrijding had uitgekeken, en dat was ook niet uit de hand gelopen als hij zichzelf verontschuldigd had voor zijn lompe gedrag en had gevraagd of er schade was. Duidelijk is dit niet gebeurt en waarschijnlijk had die een grote bek. Dan is het dus onwettig, maar geheel terecht dat hem een lesje fatsoen wordt geleerd op de ouderwetse manier want dat softe trutten van tegenwoordig is nu juist de reden dat er zoveel asociale lomperikken rondlopen. Maar om te verhullen dat de rechtstaat faalt is hij nu ineens slachtoffer, zo ziek kan je het zelf niet bedenken, daar zijn ambtenaren voor nodig, die er hun geld aan verdienen ?
zinloos geweld slachtoffer mentaliteit (28-12-2016 om 20:09)
Dat aanraken van een ander is natuurlijk vragen om problemen tegenwoordig, kijk dan ook uit je doppen !Dat doe je niet en daar is geen enkele reden voor denkbaar. Ik moet het ook niet hebben dat ze aan me komen, beter dat ze gelijk netjes hun excuus aanbieden zodat verdere verbale uitingen niet tot escalatie en zinloos geweld hoeven te leiden, Sommigen daar in tegen denken dat dat niet hoeft en dat dat allemaal zomaar kan, en dat ze met een grote smoel hun fouten van zich af kunnen zetten. Die komen vroeger of later in aanraking met een harde werkelijkheid.
P (28-12-2016 om 19:32)
@Robin, degene die klappen kreeg reed de klapuitdelers ook aan terwijl hij vanachteren naderden, als dit het echte hele verhaal is dan kan ik begrijpen dat je klappen krijgt. je bent best LOMP als je mensen van achteren aanrijd.
Vlissinger (28-12-2016 om 19:28)
@ Vlissinger die @Vlissinger reageert andere nicknaam moet hebben Waarom zou u na 700 jaar het alleen recht op deze naam hebben ? gevalletje God complex ?
Vogeltje (28-12-2016 om 19:18)
Beste P, Jan. Dus als iemand een andere fietser inhaalt dan is het meteen een wielrenner of iemand die te hard heeft gefietst? Dus als ik met mijn auto iemand inhaal dan ben ik meteen een Max Verstappen wannabe? Dus mensen mogen niemand meer inhalen zonder veroordeelt te worden? Doe toch niet zo idioot door meteen dingen te zeggen waar je niet bij bent geweest. Of ben je misschien zelf één van die twee fietsers dat je meteen zo reageert?
Robin (28-12-2016 om 17:25)
Nee P, dat is de titel niet... echt hoor
Cookie-instellingen beheren