Politiehonden ingezet voor vechtpartij Vlissingen

Toegevoegd: 08-01-2017, 11.02 uur

De politie in Vlissingen.
De politie in Vlissingen.
1
© Foto: Twitter / @politiehondzwb
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een melding van een grote vechtpartij in Vlissingen zijn vannacht drie politiehonden ingezet. Over eventuele aanhoudingen is bij de politie niks bekend.

Voor de vechtpartij zijn diverse politievoertuigen met spoed naar Vlissingen gereden. Ook drie politiehonden met hun geleider kwamen ter plaatse voor assistentie.

Volgens een woordvoerster van de politie gaat het om een melding van een grote vechtpartij maar zijn er mogelijk geen aanhoudingen verricht. Meer informatie over dit voorval is dan ook niet bekend.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (9-1-2017 om 18:39)
@ Oom agent, klopt dat is vaak ook waarom vooroordelen vaak niet (geheel) kloppen. @ Bart, mee eens. Wel een kanttekening, wanneer de politie ter plaatse is en ziet dat er nog steeds onruststokers zijn, mensen zwaar onder invloed, beschadigingen aan goederen waarbij onduidelijk is wie wat gedaan heeft ed. Dan kan de politie middels de APV behoorlijk goed optreden. Te denken aan verstoren van de openbare orde, in kennelijke staat van dronkenschap, uitjouwen cq naroepen (onrust creƫren) Wanneer de politie dit aantreft mogen ze van mij best een zero tolerance beleid voeren.
Moeder van agent (9-1-2017 om 18:32)
Oh, oh.. Wat een negativiteit weer over de politie. Goed opgeleide mensen die dag en nacht klaar staan voor iedereen, je beschermen met gevaar voor eigen veiligheid! Er zijn altijd mensen die denken alles maar beter te weten terwijl ze eerst maar eens moeten nadenken voordat ze hun mond opendoen! Denken het altijd maar beter te weten. Nee hoor, ik zeg RESPECT VOOR ALLE POLITIEMENSEN! Trots op mijn kind en alle collega's!
Franka (9-1-2017 om 17:55)
De politie doet maar weer mysterieus met deze nietszeggende melding. Dus dan denkt men of, ze hebben wat te verdoezelen, of, het is iets wat we niet mogen weten, zoals een burgeroorlog in vlissingen als vergelding voor het nog steeds onbestrafte nieuwjaarsgeweld ? Als ze zelf vaag willen doen snappen ze zeker toch wel dat het dan aan de fantasie wordt overgelaten zeker ?
v Kwast (9-1-2017 om 17:42)
Grote rellen, grote vechtpartijen, en niemand wordt gearresteerd. Men hoeft geen genie te zijn om te weten dat dat een wanprestatie is en er dus mensen ontslagen zullen moeten worden.
Oom agent (9-1-2017 om 14:53)
Wederom.... Veel stuurlui aan wal,vooral stuurlui die maar 1 kant van 't verhaal kennen
Bart (9-1-2017 om 12:33)
Oh, wat weet iedereen het weer goed! Er staat alleen dat er een MELDING was van een grote vechtpartij, dit hoeft niet daadwerkelijk plaatsgevonden te hebben!! Bovendien is aanhouden niet altijd de beste optie, je moet wel overtuigd zijn dat de persoon ook vervolgd kan worden. Dat jullie allemaal gelijk iedereen op zouden pakken die je tegenkomt...