Weerbericht:
Weinig bewolking, morgen overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlaketunnel dicht door afgevallen hoogwerker

Toegevoegd: 12-01-2017, 07.13 uur - Update: 12-01-2017, 12.36 uur
Foto 6 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reacties (12-1-2017 om 10:45)
Wat weten we het weer allemaal goed. Zelf nog nooit een ongeluk gehad zeker. Ongelukken gebeuren door allerlei oorzaken. Wie zegt dat dit aan de chauffeur ligt? Meestal de inzenders van dit soort reacties.
Theoto (12-1-2017 om 10:31)
Dat ding is zo zwaar, en misschien was het maar een kort stukje, dat hoeft niet worden vastgezet. Misschien kan het bedrijf eens een boek kopen hoe je je de lading moet zekeren. Je zult er maar met je personenauto naast rijden als het ding er af komt.
Peter de Quaack (12-1-2017 om 10:22)
Wel tijd om iedereen te flitsen voor 1km/h te snel, maar geen tijd om sukkels te controleren welke de lading niet goed vast zetten of die te hoog is. Door dit ongeval staan honderden mensen te wachten, afspraken worden verschoven, mensen komen te laat op examens etc. gevolg mensen moeten zich gaan haasten. En ja dan staan ze er wel weer met een camera. Ergerlijk. De veroorzaker behoorlijk beboeten en aansprakelijk stellen. Hij is professioneel vrachtwagenchauffeur en dient daarna te handelen. Tenminste, ik moest ook een herhalingscursus volgen en ga er dus vanuit dat deze pipo dat ook heeft moeten doen.
Snowman (12-1-2017 om 10:19)
@ vlissinger, U denkt dat een zelfsturende treintjes ook automatisch beter de altijd verschillende ladingen kunnen vastmaken ? Natuurlijk kan dat niet. Er was wel eens een land die de transportsector hoog in het vaandel had omdat het een doorvoerland was voor het achterliggende Europa. De chauffeurs van dat land waren onder de besten van de wereld, het was een financiëel bloeiende sector maar dat was allemaal te duur voor de werkgevers en die gingen allemaal over op goedkope oostblokkers die helemaal geen papieren hadden buiten een rondje rond de kerk of postorder rijbewijzen. Daar zou het allemaal beter van worden voor iedereen. Nu is het een grote ellende in dat landje en die topchauffeurs werden afgedankt als vuil. Da's beter toch ?
Rikkerd (12-1-2017 om 10:03)
Vlissingen jij werkt ook niet veel zeker? Aangezien jij om 9u al tijd hebt om te reageren...... oja ik moet 3 kwartier aan de kant ivm 4.5u rijtijd. Iets wat jij nooit zal begrijpen natuurlijk. Maar zwijgen over " ik leg m'n rechter hand met mobiel op het middenconsole terwijl ik aan het appen ben, dat ziet politie niet! "Nee maar 1.5 hoger kun je het wel zien, en ook dat ist niks verrassends meer...... Kortom kom met wat nuttige info volgende keer.
uutdepolder (12-1-2017 om 09:56)
dan mag die firma wel aansprakelijk gesteld worden voor de kosten. Voor een hele ochtend vastzetten van een hele provincie.