Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
52 files van totaal 156 km

Drie politieauto's vernield bij garagebedrijf

Toegevoegd: 25-01-2017, 12.56 uur - Update: 25-01-2017, 15.05 uur
De schade aan één van de voertuigen.
De schade aan één van de voertuigen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de nacht van maandag op dinsdag zijn bij een autobedrijf aan de Gildeweg in Vlissingen drie politieauto's vernield die daar geparkeerd stonden.


Volgens de politie werd de schade rond 08.00 uur ontdekt. Van de voertuigen waren verschillende ruiten vernield. Enkele auto's die in de buurt van de politiewagens stonden zijn door rondvliegend glas eveneens beschadigd geraakt.

De politie is een onderzoek gestart naar dit incident en is op zoek naar mensen die meer weten over de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pier (26-1-2017 om 17:35)
ja inderdaad .. nu ik dit lees ... ja ....... mijn zoon zijn auto is 2 jaar geleden vernield en de daders zijn bekend met bewijs en getuigen e.d. maar er werd ook gewoon NIKS aan gedaan !!!!!! . dit mag en kan dus blijkbaar in nederland ??? en je hebt dus als slachtoffer heeeelemaal niks .. dus als de burger wel benadeeld mag worden , zou je mischien hopen dat het met de spullen van de staat ook zo gaat ???? waarom zou je dan iemands spullen niet slopen die je om wat voor reden niet mag ??
Criminele-bende (26-1-2017 om 13:39)
Ik ken iemand die zijn auto is ook helemaal gesloopt ruiten eruit gegooid met stenen.. Politie deed niks!! Geen bewijs.. haha Zou me niks verbazen als dezelfde persoon dit gedaan heeft.... Maar ik suggereer alleen maar he... Zonder bewijs ben je kansloos
Zeeuwse (26-1-2017 om 08:58)
Met verbazing lees ik dat sommige mensen dit gedrag bijna "normaal" vinden en dat het eigenlijk wel "te verwachten" is.... Komaan, doe is effe normaal! Dit gedrag is verre van normaal of het nu om een particuliere auto gaat of die van de politie. Je hoort van andermans spullen af te blijven. Ik hoop dat ze de daders vinden ( camera's o.i.d) en zo hard straffen...maar goed, dat laatste is natuurlijk wel een puntje van kritiek...de straffen hier zijn veel te laag!
Franky (25-1-2017 om 20:40)
@ Velzen, Maar ehmm wat heeft Orionis hier mee te maken?
P (25-1-2017 om 19:41)
Ik verwacht bij een dealer toch ook enige goede vorm van beveiliging, blijkbaar niet dus.
claudia de wit (25-1-2017 om 19:02)
Beste Aad Rolloos, waarom vragen ze daarom? Daarom gaat deze maatschappij naar de bliksem.......we vinden alles maar normaal. Je blijft met je fikken van andermans spullen dus ook die van de hulpverlening. Stenen gooien is normaal als auto's achter een hek geparkeerd staan.....het moet niet gekker worden. Als de politie weer gewoon mag doen wat ze horen te doen zullen de mensen die denken dat alles maar kan een toontje lager gaan zingen. En DAT is vanzelfsprekend en broodnodig!
Cookie-instellingen beheren