Weerbericht:
Sluierwolken, in het noorden kans op een mistbank, overdag zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drugs valt uit broekzak, man aangehouden

Toegevoegd: 31-01-2017, 11.56 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft dit weekeinde in Vlissingen een man aangehouden die drugs op zak bleek te hebben. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

De man moest zich bij de entree van een horecazaak legitimeren maar hierbij viel een zakje met hierin vermoedelijk bolletjes cocaïne uit zijn broekzak. Hij wilde er hierop vandoor gaan maar twee beveiligers wisten hem vast te pakken en brachten de man vervolgens naar de politie.

Nadat de politie de man had overgenomen van de beveiligers kwamen er nog meer bolletjes tevoorschijn. De man bleek bovendien ook nog een zakje met hennep in zijn onderbroek te hebben. De politie heeft de man een proces-verbaal aangezegd voor het in bezit hebben en het verkopen van harddrugs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (31-1-2017 om 16:26)
Ja en dan word hij weer vrijgelaten en gaat het dealen gewoon door.