Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Kind vast in hek schoolplein Vlissingen

Toegevoegd: 07-02-2017, 10.48 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op een schoolplein bij het Waaigat in Vlissingen is dinsdagochtend een kind met zijn hoofd vast komen te zitten in een hek.


Rond 09.50 uur werden de brandweer en de ambulancedienst opgeroepen nadat het jongetje niet meer los kon komen. De brandweer was in de buurt vanwege een binnenbrandmelding aan de Bloemenlaan in Vlissingen en was snel ter plekke.

Brandweerlieden hebben het hekwerk met hydraulisch redgereedschap uit elkaar geduwd en zo het kind bevrijd. Het ventje bleef voor zover bekend ongedeerd. De ambulancedienst hoefde hem in ieder geval niet te onderzoeken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joost (7-2-2017 om 21:31)
Kees moet dat om de spijlen waar het hoofd tussen zit.?
hallo (7-2-2017 om 19:22)
ik zit op die school en dat kindje is super rustig alleen zijn oor is rood .
kees (7-2-2017 om 12:51)
De volgende keer neme men een stevig touw, knoopt dat om twee spijlen, steekt er een dikke stok door en draait het rond.
Cookie-instellingen beheren