Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Dode en zwaargewonde bij ongeluk Axel

Toegevoegd: 20-02-2017, 12.38 uur - Update: 20-02-2017, 14.49 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een verkeersongeval in Axel is aan het begin van de middag iemand om het leven gekomen. Een ander is zwaargewond geraakt.


Rond 12.35 uur reed op de Hulsterseweg een personenauto tegen een boom. Het voertuig was net een verkeersremmer gepasseerd en belandde aan de andere zijde in de berm. Hierna botste de auto tegen de boom.

In het voertuig zaten drie personen: twee vrouwen en een man. Eén van de vrouwen kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd. Zij werd met spoed per ambulance afgevoerd. De andere vrouw overleed ter plekke. De man zou de auto hebben bestuurd. Hij bleef ongedeerd en is door de politie aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

De weg was rond 14.50 uur nog afgesloten vanwege sporenonderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lizzy ferreira (21-2-2017 om 16:38)
Lieve amber.. wat ga ik jou missen
Ann (21-2-2017 om 15:25)
Heel erg, ook veel sterkte voor nabestaanden van dat meisje, ik rij dat stuk elke dag, sorry maar mij lijkt dat ook, veel te hard is gereden.
Willem (21-2-2017 om 14:00)
@ cerebrale wat ben jij een uitsluitend met zijn ogen dicht! Hoeveel doden zijn er op deze weg gevallen voordat de versmallingen er waren? Juist! Te veel! Dut door hoge snelheden dat is de reden van deze versmallingen misschien dat je er eens moet fietsen met jonge kinderen misschien dat dan hopelijk je ogen open gaan!
Willem (21-2-2017 om 12:22)
@ cerebrale wat ben jij een uitsluitend met zijn ogen dicht! Hoeveel doden zijn er op deze weg gevallen voordat de versmallingen er waren? Juist! Te veel! Dut door hoge snelheden dat is de reden van deze versmallingen misschien dat je er eens moet fietsen met jonge kinderen misschien dat dan hopelijk je ogen open gaan!
Familie van dodelijke slachtoffer (21-2-2017 om 10:31)
Lieve Amber . Verschrikkelijk dat je er niet meer bent, zo jong en vol levenslust ben je uit het leven getrokken door dit nare ongeval. Niet te bevatten dat je er niet meer bent en we zullen je zo verschrikkelijk missen. De mensen die dit vreselijke ongeluk hebben gezien , wensen we als familie heel veel sterkte toe. Mensen die een oordeel vellen over hoe en wat daar hebben we als familie niks aan. Alle 3 zijn slachtoffers en laat de politie hun werk doen en ga niet gissen na de toedracht. Wij als familie en nabestaanden hebben al genoeg te verwerken aan dit vreselijke ongeval. En lezen ook wat mensen schrijven . Hoe en wat er ook uitkomt dit is en blijft personen waarvan de ouders familie ook meelezen.
walter (21-2-2017 om 09:49)
@cerebrus domme opmerking van je, die versmallingen staan ter hoogte van de woningen die daar staan, je mag op de hulsterseweg maar 60 en tussen de versmallingen maar 30km/h deze weg staat er bekend om dat er veel te hard gereden word er mogen van mij nog meer snelheidsbeperkingen komen.
Cookie-instellingen beheren