Weerbericht:
Helder, in het noorden wolkenvelden en mogelijk wat regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dode en zwaargewonde bij ongeluk Axel

Toegevoegd: 20-02-2017, 12.38 uur - Update: 20-02-2017, 14.49 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een verkeersongeval in Axel is aan het begin van de middag iemand om het leven gekomen. Een ander is zwaargewond geraakt.


Rond 12.35 uur reed op de Hulsterseweg een personenauto tegen een boom. Het voertuig was net een verkeersremmer gepasseerd en belandde aan de andere zijde in de berm. Hierna botste de auto tegen de boom.

In het voertuig zaten drie personen: twee vrouwen en een man. Eén van de vrouwen kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd. Zij werd met spoed per ambulance afgevoerd. De andere vrouw overleed ter plekke. De man zou de auto hebben bestuurd. Hij bleef ongedeerd en is door de politie aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

De weg was rond 14.50 uur nog afgesloten vanwege sporenonderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse (23-2-2017 om 10:38)
Allereerst heel veel sterkte voor alle nabestaanden van het meisje. Geen woorden voor . Ook voor de anderen die erbij betrokken waren. Voor degenen die zeggen dat ze er als eerste bij waren en S. die zegt dat het meisje in haar armen is overleden, zoek ook hulp. Ik heb zelf zoiets meegemaakt , geen hulp gehad toen, en dat brak pas jaren later op. Sterkte!
Nichtje van dodelijk slachtoffer (23-2-2017 om 05:14)
Lieve Amber, nog steeds niet te geloven dat je er niet meer bent! Ik ga je missen❤️ Sterkte voor de rest van de familie en ook kennissen en vrienden die haar hebben gekend. Rust zacht Amber
S (22-2-2017 om 18:35)
het is allemaal heel erg wat er is gebeurt de een zeg dit de ander dat . het meisje is er niet meer heel verschrikkelijk .was er als eerste bij meisje is in mijn armen gestorven . voor de fam.van amber heel veel sterkte met dit groot verlies jullie zijn steeds in mij gedachten
ger (22-2-2017 om 00:47)
Zoals gewoonlijk wordt er weer naar de weg of de bomen gekeken, net als of die het ongeluk veroorzaakt hebben. Bomen en wegen zijn er gewoon het is aan de mens om zich aan te passen aan de omstandigheden. Je kan nooit iets 100 % veilig maken zolang de mens gewoon zijn eigen ding kan doen. Gewoon een naar ongeluk en het ligt echt niet aan de weg of boom.
F.Flinstone (21-2-2017 om 20:44)
Verschrikkelijk triest , sterkte aan nabestaanden , familie en vrienden. Laten we er met zn allen een ding van leren, de teller met (onnodige) verkeersslachtoffers staat bijna eind februari hoog, veel te hoog. Een ieder die het leest: zie elkaars tekortkomingen in het verkeer! Reageer hierop! Gedraag u allen als echte deelnemer, en zorg dat een ieder veilig aankomt........
Jan Hendrik Friedrich Antonius (21-2-2017 om 18:56)
Vreselijk ongeval voor alle betrokken vrienden en familie, allen sterkte gewenst. bmw met misschien achterwiel aandrijving ? Zul je in je leswagen niet geleerd hebben, split seconde en levens zijn verwoest..... sterkte aan allen. De controle kwijt raken over een situatie is vreselijk. Je hebt niet alles altijd in de hand. Zo ook de nabestaanden, welke zich plots geconfronteerd zien worden met deze situatie. Op sommige vragen is helaas geen kant en klaar antwoord.
Cookie-instellingen beheren