Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie onderzoekt fatale sprong van flat Goes

Toegevoegd: 21-02-2017, 17.00 uur
Foto 1 van 12

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bewoner vd Bongerd (22-2-2017 om 11:28)
Wat verdrietig om sommige reacties te lezen,op dit drama.Waarom zijn nu de bewoners vd flat "schuldig" aan dit?!Het is heel moeilijk te begrijpen dat deze man niet de juiste hulp heeft gekregen. Denk aan diegene die hij achter laat en hoe zij zich voelen en wat deze reacties voor hen voelen.Ik wens de nabestaande veel kracht en steun toe om dit verlies te kunnen dragen.En ben erg verdrietig dat deze man geen andere uitweg meer zag dan deze.Voor hem steek ik een kaarsje aan.
klein duimpje (22-2-2017 om 10:23)
ach. we kunnen er lang of kort over discuseren, maar hij is er niet meer. Het is verschrikkelijk triest. Wat een wereld
boosje (22-2-2017 om 10:14)
afgrijselijk.....of het nu om een kind of volwassene gaat. Het feit dat een MENS zo'n keus maakt( in eenzaamheid) en geen uitweg meer ziet is erg. Ik wens de nabestaanden sterkte...ook de bewoners van de flat. En de politiek veel wijsheid en menselijkheid. Dat we niet verworden tot streepjescodes
t (22-2-2017 om 10:10)
Mijn zus en zwager wonen op deze flat.. Ze had vorige week de politie al gebeld omdat die jongen zo raar naar beneden stond te turen, Wat erg dat er toen geen deskundige hulp is ingeroepen. Komt het misschien ook door de vreselijke medicatie die hij slikte? En natuurlijk is het beleid van het kabinet daar aan schuldig. Veel sterket toegewenst voor de nabestaanden
Sacha (22-2-2017 om 10:07)
Hoe is die man dan in die flat gekomen ? Alleen bewoners hebben toch een sleutel voor het trappenhuis ? Gezien de lange historie van soortgelijke traumatische gebeurtenissen op die locatie lijkt mij dat de eigenaar van die flat daar maar eens wat mee moet gaan doen. Idem de bewoners zelf, die moeten maar zorgen dat er geen onbevoegden in het pand komen.
Gert Waerenaer (22-2-2017 om 09:28)
Onderzoek is overbodig, het explosief gestegen aantal verwarde personen en zelfdodingen is direct in verband te brengen met het onmenselijke extreem rechtse politiek populisme die grote groepen in onze samenleving geen enkel ander alternatief geeft om te kunnen overleven. De statistieken liegen er niet over, dat doen de politici. Die zijn nu in jubelstemming dat het allemaal weer zo goed gaat, en o ja, diegenen die de offers en de prijs hebben moeten betalen voor die glorie economie van ze ? Ja ja, die "krijgen ook nog wel wat" zeggen de dan lijkkoud. Maar een groot deel van de slachtoffers is al begraven. DIt is geen economische groei maar kannibalisme.
Cookie-instellingen beheren