Weerbericht:
Morgen minder warm maar wel enkele regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie onderzoekt fatale sprong van flat Goes

Toegevoegd: 21-02-2017, 17.00 uur
Foto 10 van 12

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hand. (25-2-2017 om 11:08)
Deze gebeurtenis is zó vreselijk triest, zeker voor de nabestaanden. En allerlei vooroordelen geven heeft geen zin. We behoren allemaal op bepaalde uitspraken te letten, en dan niet vragen om hulp maar eisen om hulp. Als we daar eens mee zouden beginnen, dan wordt het misschien wat beter, want " Eén ziel heeft veel meer waarde dan alles hier op aarde. " Zorg voor elkaar is beter dan altijd maar die wijzende vinger. Vergeet niet 1 vinger naar een ander, is drie vingers naar jezelf, probeer het maar eens uit. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
opa giel ,85,jaar . (23-2-2017 om 13:10)
tja in heel nederland zitten mensen die het leven niet meer aankunnen en zich in de steek gelaten voelen ,en wanhopig en in de war zijn maar instantie en hulpverleners doen alsof deze eenzame mensen niet bestaan omdat ze geen indicatie s hebben en nergens aangemeld zijn als zorg aanvrager , ,patient ,client en dus geen hulp of zorg krijgen , het is buro cratiese en geld kwestie of je nog zorg of aandacht krijgt in dit land
Cathy (23-2-2017 om 09:34)
Ik vindt het erig voor de nabestanden. Ik wens die dan ook heel veel sterkte toe. Maar wat ik niet snap is dat hij eerst op 10 hoog stond is . Weg gehaalt gindt er dan geen lampje brande bij de politie .
Cindy Zeeuws Vlaanderen (23-2-2017 om 00:41)
Of de hulpverlening in dit geval heeft gefaald, daar kan ik niet over oordelen. Enkele weken geleden zat ik er zelf helemaal doorheen en zag het niet meer zitten. Ik had het al eerder aangekaart. Meer dan 10 keer heb ik die dag aangegeven dat dit niet langer zo kon doorgaan en ik graag hulp wou. Pas nadat ik om iemand anders vroeg werd er alsnog gehoor gegeven. De volgende dag gaf ik telefonisch aan suïcidale gedachten te hebben. Ik werd afgewimpeld. Misschien vrijdag of maandag. Daarna heb ik er helemaal niets meer van gehoord. Lekker betrokken! Het is een zooitje. Personeelstekort, arrogante medewerkers met een tunnelvisie die denken heel slim te zijn. Zichzelf vastklampend aan de boekjes en protocollen. En gewoon enorme laksheid.
Terneuzenaar (22-2-2017 om 19:41)
Hoe triest maar ook hoe walgelijk en egoïstisch ik dit vindt, wens ik de nabestaanden sterkte toe.
Flatbewoner (22-2-2017 om 14:51)
Onmogelijk om mensen die niet in de flat wonen buiten te houden. Als een bewoner de beneden deur opent met de sleutel, en er loopt iemand anders mee, kan je natuurlijk altijd vragen wat die persoon daar komt doen. En als hij/zij zegt, ik ga naar familie op de 11e, moeten we dan ook meelopen om te controleren of dat klopt? Als deze jongen gisteren niet binnen was gekomen, had hij het wel op een later tijdstip geprobeerd, of op een andere manier. Er hoeft eigenlijk niet zoveel over gezegd te worden. Rust zacht jongen, en sterkte voor de nabestaanden / hulpverleners / flatbewoners.
Cookie-instellingen beheren