Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Jongeman omgekomen bij ongeluk Hoofdplaat

Toegevoegd: 22-02-2017, 22.18 uur
Door: Roland de Jong

HOOFDPLAAT - Bij een ongeval op het terrein bij een woning in Hoofdplaat is woensdagavond een jongeman om het leven gekomen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Volgens een woordvoerder vond het ongeluk rond 20.35 uur plaats bij de Hogewegdijk. Er werden twee brandweerploegen, een traumahelikopter en verschillende ambulanceteams opgeroepen. Ook gingen direct meerdere politie-eenheden ter plekke.

Het slachtoffer is nog gereanimeerd maar dit mocht niet meer baten. De politie kon woensdagavond nog niet melden wat er precies was gebeurd. De recherche gaat sporenonderzoek doen bij de woning.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (23-2-2017 om 08:27)
Wat triest weer. De Zeeuws-Vlaamse tieners lijken geen lang leven beschoren de laatste tijd. Erg triest...
John (22-2-2017 om 23:33)
Triest. Het is nog niet bekend gemaakt wat er gebeurd is, maar het is natuurlijk vreselijk wanneer zo'n jong iemand geheel onverwacht overlijdt. De ene jongere maakt plannen voor zijn vakantie, de ander verongelukt. Soms lijkt het leven zo oneerlijk. Wat zal dit ook voor zijn familie en vrienden moeilijk te begrijpen zijn. Ik wens iedereen die hem lief had veel kracht en moed toe om dit verlies te dragen en met de situatie om te leren gaan. Alle goeds! In warmte.
Cookie-instellingen beheren