Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Automobilist rijdt door na aanrijding met fietser

Toegevoegd: 24-02-2017, 16.25 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar een automobilist die donderdagmiddag in Middelburg een fietsende jongen heeft aangereden. De automobilist is even uit zijn auto gestapt, maar ook snel daarna weer ingestapt en weggereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken.

Het slachtoffer, een 15-jarige Middelburger, reed rond 13.30 uur op zijn fiets over de Langevielesingel. Bij de kruising met de De Ruyterstraat werd hij aangereden. De jongen kwam ten val en omstanders hebben de jongen weer op de been geholpen. Hij is donderdag nog naar de huisartsenpost gegaan, maar daar constateerde men geen ernstige verwondingen.

De politie is op zoek naar de mensen die de jongen hebben geholpen en eventuele andere getuigen. Uiteraard wordt ook de automobilist gevraagd zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (24-2-2017 om 23:39)
Het wordt tijd dat meer mensen eens een dashcam aanschaffen. Ik maak hier geen reklame mee want hoewel ik een dashcam heb, heb ik de afgelopen jaren niks meegemaakt wat als bewijs zou kunnen dienen maar toch zie je dat het in deze gevallen heel nuttig kan zijn. Stel je zit op dezelfde weg als deze gek die zomaar doorrijdt en je hebt zijn nummerplaat opgenomen met je dashcam. Dit kun je dan anoniem opsturen als je niet wil dat je tegen zoiemand moet getuigen.
Popeye (24-2-2017 om 22:42)
@wim: u heeft weet van schuld, of roept u maar wat? Over laffe streken gesproken zeg!
wim (24-2-2017 om 18:51)
Wat een laffe streek van die auto chauffeur om door zijn schuld een jongen op de fiets aan te rijden en dan weg wezen ik hoop dat zij hem vinden en daar voor een behoorlijke straf krijgt en natuurlijk alle kosten bij hem te verhalen.