Slachtoffer aanrijding Hulst 21-jarige man

Toegevoegd: 25-02-2017, 11.26 uur

De gewonde is per traumahelikopter afgevoerd naar Rotterdam.
De gewonde is per traumahelikopter afgevoerd naar Rotterdam.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HULST - De voetganger die vannacht in Hulst op een doorgaande weg werd aangereden door een automobilist is een 21-jarige man uit Hulst. Hij is naar Rotterdam gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 04.55 uur op de Absdaalseweg (N258). Een 69-jarige vrouw uit de gemeente Hulst reed vanuit Hulst richting Absdale. Volgens de politie kreeg ze de schrik van haar leven toen ze midden op de weg plotseling een gedaanta raakte. Toen de vrouw was uitgestapt bleek dat ze een man had aangereden.

Het slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Volgens de politie had hij een zichtbare hoofdwond maar is niet duidelijk hoe ernstig hij er precies aan toe is. Rond 09.00 uur was het politie-onderzoek ter plekke klaar en kon de betrokken personenauto worden weggesleept. Hierna is de weg weer vrijgegeven.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzen (25-2-2017 om 23:41)
@Bumper. Dit is een weg waar 80 km per uur is toegestaan. Gezien het tijdstip is het erg donker op de weg. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je te alletijden op moet letten. Deze weg is mij erg bekent en de ricing van waar de auto kwam heeft aan die zijde geen pad lopen. Aan de andere zijde loopt een weggetje waar die jongeman ook had kunnen lopen. Het is al erg genoeg en een enorme schrik voor beide. Als je de weg zou kennen zou je begrijpen dat die jongeman daar niet had moeten/kunnen lopen.
Jose (25-2-2017 om 23:41)
Bumper; Ik vind Uw verhaal ook een beetje vreemd. De mevrouw die de man heeft aangereden heeft dat beslist niet met opzet gedaan. Zij reed op een weg waar 80 km gereden mag worden. Daar verwacht je toch geen voetganger? Bovendien was het ook nog donker. Dus je zicht is ook minder. Ik wens de man veel geluk en beterschap en mevrouw sterkte, want zij zal zich echt heel erg naar voelen.
Ronald (25-2-2017 om 22:46)
Wat een cru en vreemd commentaar door Bumper, wat de oorzaak is dat zullen de analisten van de VOA wel uitzoeken, beter zich bekommeren om het slachtoffer en de bestuurster van de auto die hebben allebei iets vreselijks meegemaakt en ook hun familie en ik hoop voor allen dat de jongeman het mag halen, daar zou je jezelf beter druk om maken i.p.v. de analist of verkeersdeskundige uit te hangen. Ik walg van zulke postings zonder gevoel hé !
john verhelst (25-2-2017 om 17:12)
Dat hakt er nog al in hier in zeeuws vlaanderen dat is al het derde ongeluk in een week ,en allemaal jonge mensen
Bumper; (25-2-2017 om 13:40)
beetje vreemd verhaal, ,,midden op de weg"? en de rechterkant van de voorruit is zwaarder beschadigd dan voor de bestuurder, volgens mij heeft de voetganger gewoon aan de rechterkant van de weg gelopen , met het verkeer mee of er tegen in dat wijst de verwonding wel uit. Er staat in de wet dat men zijn voertuig ten alle tijden onder controle moet hebben, en op een veilige manier tot stilstand moet kunnen komen. En een voetganger heeft nu eenmaal geen licht op, maar mag zich wel over de weg voort bewegen, mits uiterst rechts. bumper: