Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 99 km

Straatroof in Middelburg, buit: tientallen euro's

Toegevoegd: 26-02-2017, 18.41 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op De Overloper in Middelburg is zaterdagavond een jongeman beroofd. De daders maakten een geldbedrag van tientallen euro's buit.


Het slachtoffer fietste rond 21.30 uur vanaf de Meanderflat over De Overloper. Hier werd hij tegengehouden door de twee daders. Ze lieten hem stoppen en eisten zijn geld. Dit gebeurde onder bedreiging van een scherp voorwerp.

Het slachtoffer gaf zijn geld af en de belagers kozen hierna direct het hazenpad. Ze renden weg in de richting van de Meanderhof. Het slachtoffer belde de politie en die ging vervolgens met meerdere eenheden tevergeefs op zoek naar de straatrovers.

Van de twee daders is een uitgebreid signalement bekend. Dader 1 had een lichtgetinte huidskleur. Volgens het slachtoffer had hij een Noord-Afrikaans uiterlijk en was hij tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij was ongeveer 1.85 meter lang. Dader 1 had een mager postuur en was gekleed in een zwarte jas met daaronder een donkere trui. Hij had zwarte haren met krulletjes, aan de zijkanten van zijn hoofd was zijn haar opgeschoren.

De tweede dader had eveneens een lichtgetinte huidskleur. Ook hij was tussen de 20 en 25 jaar oud en circa 1.85 meter lang. De man had een zwart bomberjack aan en droeg hieronder een donkere trui met een capuchon. De capuchon had hij over zijn hoofd getrokken. De man had een beginnend baardje en had een mager postuur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bobotie (27-2-2017 om 08:57)
Beiden een mager postuur en uit africa ? ach, dan hadden ze natuurlijk verschrikkelijke honger en de overheid helpt ze dan zeker niet ? Iedereen weet toch dat daar weer droogte is en de oogst mislukt ? Kunnen we geen benefiet concert organiseren waarmee we dan geld ophalen om ze eten te geven ? Want honger in nederland dat mag toch niet ! wij zijn zo rijk dus zijn we moreel verplicht om te geven. Dat zal helpen en dan is de honger de wereld uit dus ze mogen allemaal hierheen komen en dan delen wij onze welvaart met hen en dan hebben wij ook weer nieuwe werknemers, want die nederlanders zijn te lui namelijk, die willen niet werken voor hun geld.
kijker.. (27-2-2017 om 07:06)
heb het wel eens eerder voorgesteld om de handen af te hakken...
Koos P. (26-2-2017 om 23:36)
Uiteraard, weer eens stel kansenparels. Geen stageplek zeker? Dan maar mensen beroven. Jammer dat ik ze niet tegenkwam....
Renata (26-2-2017 om 21:59)
Onze multi-culti verrijking .
Bovol (26-2-2017 om 21:26)
Dat soort tuig van de richel zouden toch oppleuren en oprotten volgens rutte ? Ondertussen bijna dagelijks (roof)overvallen op walcheren ?
Jan (26-2-2017 om 20:23)
Licht getint uiterlijk, tja , je hoort niets anders, maar als we ons verstand gebruiken gaan we straks stemmen op een partij die hier een eind aan kan maken...........
Cookie-instellingen beheren