Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf aanhoudingen bij drugsinval Terneuzen

Toegevoegd: 30-03-2017, 13.47 uur
De politieactie in Terneuzen gisteravond.
De politieactie in Terneuzen gisteravond.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Bij de politieactie gisteravond in de Vlooswijkstraat in Terneuzen zijn in totaal vijf personen aangehouden. In drie gevallen ging het om kopers van drugs. Zij zijn na verhoor weer vrijgelaten. Twee mannen zitten nog vast en worden verder gehoord.


Diverse klachten met betrekking tot overlast waren de aanleiding tot een nader onderzoek door de politie. Er was informatie binnengekomen dat er mogelijk drugs verhandeld zouden worden uit de woning. Voor de politie binnenviel in de woning werden al drie kopers aangehouden en verhoord.

Om ongeveer 19.00 uur vielen agenten, na overleg met de Officier van Justitie, de woning binnen. Er werd een doorzoeking gedaan waarbij de agenten een aanzienlijk geldbedrag, softdrugs, xtc-pillen en amfetaminen aantroffen. Ook werden tijdens de doorzoeking wapens (vuurwapens, tasers en pepperspray) gevonden, alsmede een grote hoeveelheid (mogelijk nep-)merkkleding. Alle aangetroffen goederen zijn in beslag genomen en zullen worden onderzocht.

Bij de inval in de woning zijn een 40-jarige Terneuzenaar en een 38-jarige Terneuzenaar aangehouden. Zij zijn in verzekering gesteld en zitten nog vast in een politiecel in Torentijd. Beide mannen worden vrijdag voor de Rechter-Commissaris geleid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren