Weerbericht:
Zwaar bewolkt, lokaal zon. Morgen af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen flink toegetakeld op skatebaan Middelburg

Toegevoegd: 20-05-2017, 09.44 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de skatebaan in de Middelburgse wijk Veerse Poort is vrijdagmiddag een 16-jarige jongen flink toegetakeld door een onbekende man. Dat gebeurde na een ongelukje op de skatebaan.


De jongen was ’s middags rond 15.45 uur op de skatebaan aan de Grote Sternstraat toen een kind tegen hem aanbotste. Het kind kwam ten val en hierop kwam een man naar de twee toe en begon op de 16-jarige jongen in te slaan. Hierna vertrok de man samen met het kind.

De jongen is na het incident naar huis gegaan. Daar bleek volgens de politie dat hij behoorlijk gewond was geraakt. De dokter werd gebeld en uiteindelijk is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar stelden artsen vast dat de jongen een hersenschudding en een gebroken kaak had opgelopen.

Volgens getuigen was de dader een man van ongeveer 1.90 meter lang. Hij had een blanke huidskleur en een gespierd postuur. De man had een kaal hoofd en een tatoeage op zijn rechterarm. Vrijdag droeg de man een zwarte pet, een zwarte broek en een zwart t-shirt.

De politie zoekt nog getuigen waarmee nog niet is gesproken. Ook wordt de dader opgeroepen om zichzelf te melden zodat ook hij een verklaring kan afleggen over wat er is gebeurd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vogeltje (26-5-2017 om 22:06)
@Vera Cruz, ben je soms familie van die vent dat je zonder ook maar iets te weten het maar goed vindt dat die vent een jongen in elkaar geslagen heeft? Schaam je diep voor je zulke achterlijke reacties plaatst! Nergens staat in dit artikel dat die jongen dat kindje een grote mond heeft gegeven. En al zou dat wel het geval zijn geweest, dan is zo'n reactie van die vader absoluut niet goed te praten en volslagen minderwaardig!! Wat zeg je tegen jouw kind als dit hem overkomt? Net goed knul, had je maar geen grote mond moeten geven? Denk toch eens na voor je met zo'n reactie komt.
Dennis (23-5-2017 om 18:09)
@ Vera Cruz: Praat niet over dingen waar je geen verstand van hebt. Ik skate zelf al 30 jaar en kwam al sinds het bestaan in skatepark Meker en het buitenskatepark en er worden geen kleine kinderen weggestuurd of weggepest kan ik je verzekeren. Wat ik je wel kan vertellen is dat er dagelijks domme ouders komen met hun kleine kinderen die het skatepark zien als een speeltuin. Die laten hun koters daar tussen de skaters op de baan rondlopen of op hun kinderfietsjes rondrijden. Hoe zouden voetballers het vinden als ik tijdens een wedstrijd of training met mijn fiets over het veld ging rijden? En ja dan kan er weleens een niet bedoelde botsing voorkomen waarop diezelfde ouders dus vaak verbolgen reageren.
moeder (22-5-2017 om 11:45)
@Vera Cruz waar staat dat? en wie heeft gezegd. Lezen is ook een vak. Uiteraard heeft een verhaal 2 kanten maar je slaat als volwassen zijnde in het bijzijn van je eigen kind geen ander kind in elkaar met een hersenschudding, gebroken oogkas,en neusschot. lekker voorbeeld ben je dan voor je eigen kind.
Agent (21-5-2017 om 15:34)
@ vera Cruz Ik weet niet waar jij het vandaan haalt dat er zogenaamde skaters reageren dat er geen kinderen op hun skate baan mogen. Ik zie dat helemaal nergens staan. Ook niet dat een stoere 16 jarige kleine kinderen wegjaagt. Dus lees eerst eens goed, of denk eens na voor je ergens op reageert!
P (21-5-2017 om 13:58)
Ben het met Vera Cruz eens, er zitten twee verhalen aan dit verhaal.
sonja (21-5-2017 om 12:43)
Schuld ligt gewoon bij die laffe pa, die niet op z'n kind lette, was zeker gelijk zo erg opgefokt, omdat hij nu thuis uitleg aan z'n vrouw moest gaan geven, zodat hij een ander maar de schuld gaf. Gewoon poosje opbergen die flapdrol! Zijn vrouw is vast erg trots op hem, euhhhh.