Vrouw op Sloebrug kroop onder bomen door

Toegevoegd: 19-06-2017, 14.49 uur

De brugwachter is in afwachting van het onderzoek op non-actief gesteld.
De brugwachter is in afwachting van het onderzoek op non-actief gesteld.
1
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De vrouw die gisteren op de Sloebrug in Vlissingen stond toen deze omhoog ging is zelf onder de slagbomen doorgekropen. Dat blijkt uit onderzoek van de provincie, de beheerder van de brug.

Volgens de provincie negeerde de vrouw even voor drie uur 's middags de slagbomen bij de brug over het Kanaal door Walcheren. De persoon die de brug vanaf afstand bediende had dat echter niet in de gaten en hierdoor opende de brug toen de vrouw hier met haar fiets op stond.

Na 25 seconden werd op de noodknop gedrukt, werd de brug gestopt en vervolgens weer naar beneden gelaten. De brugwachter is gedurende het onderzoek op non-actief gesteld. De politie liet vanmiddag rond 14.45 uur weten dat er inmiddels contact is geweest met de vrouw maar dat verder geen mededelingen worden gedaan.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Panda (22-6-2017 om 14:17)
Ja, en dan moet een ander zijn leven wagen voor zo iemand. Wat een voorbeeld. Duim omhoog voor de man die haar heeft geholpen. En dan werd de brugwachter nog als verdachte aangemerkt SCHANDALIG MEVROUW UW GEDRAG. ik hoop dat u het leest
Herman (22-6-2017 om 08:26)
Dat de brugwachter niet gezien heeft dat er nog iemand op de brug stond ,ja, dat kan gebeuren , maar dat iemand onder de bomen door de brug op gaat dat is een afwijking van de persoon die geestlijk een afwijking heeft en dus goed onderzocht moet worden. Welke gek....
Jose (21-6-2017 om 22:10)
Me, dus U zegt eigenlijk; als ik zelfmoord wil plegen en ik loop het spoor op, is de machinist medeverantwoordelijk. Dan had hij maar moeten stoppen. Maar Me, zo is het gewoon niet. Mevrouw heeft ontzettend dom gehandeld en gelukkig is het goed afgelopen.
Sjaan Boogaard (21-6-2017 om 10:18)
wat een onbeschofte reactie van: vlissinger 20-6-2017 om 9.06 denk eerst eens na en lees het nog eens voor dat je zoiets verstuurt. Sterkte voor de brugwachter en die mevrouw die danig geschrokken zullen zijn. Sjaan.
wim (21-6-2017 om 07:19)
Het is natuurlijk wat die mevrouw deed onder de slagbomen kruipen zeer dom ik geloof niet dat dit haar eerste keer was om over die brug te gaan, het op non-actief stellen van de brugwachter vind ik wel erg snel beoordeelt is.
t m (20-6-2017 om 20:02)
die vrouw is schuldig ze moet maar zelf niet onder de slachboom door gaan dat weet ze maar al te goed. dus ik vind dat die brugwachter gelijk weer mag gaan werken die man is niet schuldig ik wens die man veel sterkte toe