Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Hert uit lijden verlost na aanrijding

Toegevoegd: 22-06-2017, 17.24 uur
Er zat niet anders op dan het hert uit zijn lijden te verlossen.
Er zat niet anders op dan het hert uit zijn lijden te verlossen.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

DOMBURG - Een jager heeft donderdagmiddag bij Domburg een hert uit zijn lijden moeten verlossen na een aanrijding met een auto.


Het dier was rond 15.00 uur op de Domburgseweg in botsing gekomen met de auto en hierdoor in een sloot terecht gekomen. De brandweer werd opgeroepen om het dier uit de sloot te halen. De beide voorpoten van het hert bleken echter te zijn gebroken en er zat niets anders op dan het dier door een jager uit zijn lijden te laten verlossen.

De auto liep voor zover bekend weinig tot geen schade op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (22-6-2017 om 20:49)
Wat als er een kind was overgestoken ? Die zijn ook niet altijd verstandig of voorspelbaar .......
Gea (22-6-2017 om 20:32)
Geachte plots Ik sta volledig achter u Val wild, wees blij dat het dier uit zijn lijden is verlost, weet u alles beter dan, nou, ik denk het niet, anders zou u wel anders reageren
Plons (22-6-2017 om 19:31)
Geachte val wild, ik denk dat u ons als weggebruikers iets probeert te vertellen.Misschien kunt u verwijzen naar een website of uw verhaal duidelijker formuleren. Mogelijk dat de organisatie waar u mogelijk naar verwijst dit dan ook beter bekend stelt. Als je iets niet weet dank denk ik dat je als hulpverlener altijd begint met hulp te verlenen. Ook vindt ik uw verwijt naar ""de gemiddelde agent"een opmerking die uw verhaal niet ondersteund of versterkt. Dus graag een beter uitleg.
val wild (22-6-2017 om 18:47)
Weet niet wie er de brandweer heeft opgeroepen maar die heeft helemaal geen bevoegdheid om een wild dier überhaupt aan te raken, bij een aanrijding met grofwild. ALTIJD de politie bellen en doorgeven dat zij de valdwild commissie moeten in schakelen, de gemiddelde agent in de meldkamer weet dit zelf helaas niet en dan krijg je dit soort idiote acties, een hert onnodig latennlijden en stress bezorgen om vervolgens pas een bladschot te geven
Cookie-instellingen beheren