Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 96 km

Brand schoonheidssalon Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 25-08-2017, 13.50 uur
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - In een schoonheidssalon aan de Markt in Sint-Maartensdijk heeft vrijdag aan het begin van de middag een klein brandje gewoed.


Rond 12.30 uur werd rookontwikkeling opgemerkt in de salon. De brandweer schaalde op naar middelbrand en rukte uit met twee tankautospuiten en een hoogwerker. Voor de zekerheid werd ook een ambulanceteam op pad gestuurd.

De personen die in het pand waren, konden veilig naar buiten komen. Er bleek sprake te zijn van een klein brandje in een verlaagd plafond. De officier van dienst kon rond 13.00 uur het sein 'brand meester' geven.

In het naastgelegen cafetaria en in de bovengelegen woning werd geen rook geconstateerd. Nadat de salon was geventileerd en nadat metingen waren gedaan kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren