Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 3 km

'Onze papa werkt hier' moet snelheid omlaag brengen bij wegwerkzaamheden

Toegevoegd: 25-08-2017, 17.13 uur
De spandoeken werden vrijdag onthuld.
De spandoeken werden vrijdag onthuld.
© Foto: Provincie Zeeland
Door: Roland de Jong

ABSDALE - Spandoeken met een persoonlijke boodschap moeten helpen om mensen langzamer te laten passeren bij de wegwerkzaamheden aan de Absdaalseweg (N258) bij Absdale en Hulst.


Bij Absdale kruisen enkele straten de N258. Dit zorgt volgens de provincie voor onveilige situaties en daarom wordt een rotonde aangelegd. Voorbereidende werkzaamheden gingen begin dit jaar al van start, binnenkort wordt gestart met het vervangen van een duiker, het aanleggen van de nieuwe rotonde en het renoveren van de bestaande hoofdrijbaan. Ook wordt een parallelle landbouwweg gerealiseerd.

De werkzaamheden duren tot eind dit jaar. Om veilig te kunnen werken vragen de provincie en aannamer H4A weggebruikers om hun verkeersgedrag ter plekke aan te passen. De maximumsnelheid is namelijk tijdelijk verlaagd van 80 naar 50 kilometer per uur.

Naast de gebruikelijke borden roept nu dus ook een speciaal spandoek op om de snelheid aan te passen. Met de opmerking “Onze papa werkt hier” op de banner hoopt men dat verkeersdeelnemers ook daadwerkelijk langzamer gaan rijden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (26-8-2017 om 09:59)
En om de situatie veiliger te maken leggen ze een rotonde pal achter een bocht... Tsja...
michelle (25-8-2017 om 19:32)
Is het nu echt nodig om zo'n banner te plaatsen. Zet camera's neer en een ieder die de snelheid van 50 km negeert krijgt een bon thuisgestuurd!
peter (25-8-2017 om 19:16)
dit vindt ik nu echt zielig dat ze er weer eens kinderen bij moeten betrekken, we hebben toch de politie die op snelheid moet letten, en zeker waar er gewerkt wordt, maar nee hoor gaan ze het zo proberen,ze kunnen wel een bekeuring naar je huis sturen als je vijf kilometer te hard rij op een vierbaans weg, maar hier zie je ze nooit bij wegwerkzaamheden, ik snap het niet meer.
Peet (25-8-2017 om 18:53)
Van de Belgen afgekeken met de '' mama '' borden daar overal ?? Wat origineel.. Helpt het ? Nee.. Het zou beter zijn eerst de andere werkzaamheden af te maken voor ze aan een nieuwe klus beginnen.. Overal tegelijk bezig, hoe heette die site ? Van A naar Beter ? Is het beter geworden ? NEE er komen alleen maar meer weg werkzaamheden en het is nooit beter geworden alleen maar duurder.. Nu gaat de tunnelweg ook weeeer overhoop
Moeder (25-8-2017 om 17:42)
t Is te hopen dat het helpt... Velen trekken zich nergens iets van aan.. :-(
Cookie-instellingen beheren