Weerbericht:
Perioden met zon, morgen bewolkt en in de noordelijke helft af en toe regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bestuurder Noordgouwe reed onder invloed

Toegevoegd: 02-09-2017, 09.50 uur
Het ongeval in Noordgouwe.
Het ongeval in Noordgouwe.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

NOORDGOUWE - De bestuurder die gewond raakte bij het eenzijdige ongeval in Noordgouwe afgelopen nacht reed onder invloed van alcohol. Het gaat om een 48-jarige man uit Schouwen-Duiveland.


De auto kwam, net voor de kruising met de Roterijdijk, door onbekende oorzaak in de berm terecht en sloeg meerdermalen over de kop. De auto belandde met de neus in tegengestelde richting in de sloot. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen was de bestuurder aanspreekbaar.

De brandweer knipte het portier aan de passagierskant uit de auto waarna de man zelf uit de auto klom. De politie constateerde dat de man onder invloed verkeerde. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar een bloedtest is afgenomen om het promillage vast te stellen.

Volgens de politie liep de man vermoedelijk een breuk in zijn nek op door het ongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
els (21-9-2017 om 00:13)
Geheel met je eens Eva hopelijk krijgt hij een leuke rekening gepresenteerd en gelukkig zijn er geen onschuldige medeweggebruikers bij betrokken. Sommigen krijgen echt nooit verstand
Marco (3-9-2017 om 08:38)
Volkomen met u eens laat zo'n persoon zelf voor de kosten op draaien en hem een jaar lang uit de verzekering laten en daarna met 0% ontkleem op nieuw laten starten
Toon (2-9-2017 om 16:55)
Meestal worden dit soort ongevallen genoemd, als waarvan de oorzaak niet bekend is. Nu dus wel. Maar insiders, die met verkeer te maken hebben weten dat allang. Hopelijk hersteld de betrokkene. Hopelijk betaald de verzekering niet uit= hopelijk lesje geleerd. En ja: GELUKKIG een eenzijdig ongeval. Dit antwoord zal wel reacties geven denk ik.
Hersenloze drankrijder (2-9-2017 om 16:11)
Wat een dombo, zelf voor de gemaakte kosten door hulpdiensten op laten draaien...
loki (2-9-2017 om 15:09)
alle kosten van zulk soort öngevallen"verhalen op de bestuurder, dit soort mensen maakt de verzekering steeds duurder, misschien leert hij het dan eens
Peet (2-9-2017 om 12:01)
Natuurlijk word er weer alleen naar alcohol gekeken.. Drugs betaat nog steeds niet in verkeer blijkbaar in 2017 !! Het CBS heeft berekend dat de meeste schade's en ongevallen gerelateerd zijn drugs dan aan alcohol !! Sinds de jaren 80 en 90 is alcohol allang niet meer het grootste probleem in het verkeer, zware medicijnen drugs zijn veeeeel erger en kijk om je heen hoeveel mensen dagelijks blowen en medicijnen slikken en gewoon autorijden !!! Iedereen in de coffeshops weten dat je gewoon mag blowen en autorijden Politie doet er niks aan... Ik hoop deze man alle schade ZELF moet betalen ook de wegsleep-kosten !