Weerbericht:
Wolkenvelden, lokaal mist. Overdag in de zuidelijke helft zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Derde verdachte schietincident aangehouden

Toegevoegd: 10-09-2017, 15.04 uur
Politie-onderzoek in de Goudenregenstraat.
Politie-onderzoek in de Goudenregenstraat.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft zaterdag een derde verdachte aangehouden voor het schietincident in de Goudenregenstraat in Terneuzen. Dat is vanmiddag bekend geworden.


Volgens de politie is de derde verdachte een 31-jarige man uit Terneuzen. Hij werd thuis aangehouden. Waar dat precies gebeurde wil de politie vanwege privacyredenen niet zeggen. De man is overgebracht naar Torentijd en zit nog vast. Datzelfde geldt ook voor de andere twee reeds eerder aangehouden verdachten.

Kort nadat zaterdagochtend rond 05.30 uur een woning in de Goudenregenstraat was beschoten werden namelijk al twee anderen opgepakt. Het gaat om een Terneuzenaren van 18 en 32 jaar oud die na de schietpartij op de vlucht waren geslagen en zich met hun auto klem hadden gereden in de opgebroken straat Rozenpark.

Volgens de politie lijkt de aanleiding voor het schietincident een conflict te zijn geweest dat in de nacht van vrijdag op zaterdag plaatsvond in een horecagelegenheid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750