Weerbericht:
Af en toe zon, vanavond enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade bij aanrijding N57 Serooskerke

Toegevoegd: 22-09-2017, 16.28 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Bij een aanrijding op de N57 bij Serooskerke (W) is vrijdagmiddag flink wat schade ontstaan. Er raakte niemand gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 15.25 uur bij de rotonde Gapingseweg. Een bestelbus reed hier achterop een personenauto. Zowel de bestelbus als de personenauto liepen schade op. Met name de personenauto liep flinke schade op. Beide voertuigen zijn afgevoerd door bergingsbedrijf Kuzee. Het verkeer kon over één rijbaan passeren en hierdoor ontstond flink wat verkeersoponthoud.

Op de bewuste locatie gebeuren geregeld kop-/staartaanrijdingen. Verkeer dat de rotonde nadert heeft dan vaak te laat in de gaten dat ander verkeer afremt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mja (9-10-2017 om 10:20)
Zit ie weer over smartphones te miepen hoor, onze gefrustreerde babyboomer
AntiGSM (22-9-2017 om 17:04)
"Verkeer dat de rotonde nadert heeft dan vaak te laat in de gaten dat ander verkeer afremt". Lees dit als "zit te lang op de smartphone te harken" en zien daardoor de remlichten van de auto voor hun te laat.