Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en overwegend droog, morgen veel wind en buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

50 Kilometer per uur te hard, rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 30-09-2017, 05.45 uur
Na correctie reed de bestuurder precies 50 km/h te hard.
Na correctie reed de bestuurder precies 50 km/h te hard.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEERENHOEK - De verkeerspolitie heeft vrijdagmiddag het rijbewijs ingevorderd van een automobilist die te hard reed bij ’s-Heerenhoek.


Door de agenten werd met een lasergun een snelheidsmeting gedaan op het voertuig dat over de Sloeweg (N62) reed. De agenten deden een meting die uitkwam op 155 km/h. Er is 100 km/h toegestaan op de Sloeweg.

Na correctie reed de bestuurder precies 50 km/h te hard waardoor zijn rijbewijs direct werd ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertus (4-10-2017 om 08:18)
Mooi zo. Vraag me af wat 155 km/u rijden met de smartphone te maken heeft! Of de weg uitnodigde of niet, deze coureurs trappen zelf het gaspedaal te diep in. Van mij mogen ze het rijbewijs vernietigen, kunnen ze opnieuw het beruchte roze kaartje gaan halen. En de auto voor hun werk nodig? Dan had de coureur zeker slimmer moeten zijn!
AntiGSM (4-10-2017 om 00:15)
@Mja, voor mij is het duidelijk: je bent een verslaafd smartphone gebruikers die niet fatsoenlijk kan lezen. Natuurlijk snapt iedereen dat het hier om iemand gaat die te hard rijdt (waarom leg ik dit nog uit, jij bent de enige die de clou niet snapt) maar wij hebben liever met iemand te maken die op zo'n type weg te hard rijdt maar op de weg en het verkeer let dan dat we te maken hebben met een smartphone tokkie. Wij zijn geen notoire azijnpissers, wij willen graag LEVEND van de weg gebruik kunnen maken zonder dat een facebookende junk ons van de weg kopt!
Mja (3-10-2017 om 11:34)
@AntiGSM, het verbaast me dat jouw reactie geplaatst is, deze is op z'n minst erg dom te noemen. De mensen die hier over smartphones klagen hebben dit bericht denk ik niet goed gelezen. Dit bericht gaat over een hardrijder, NIET over een telefoon. Dus notoire azijnpissers moeten maar bij elk verkeersgerelateerd artikel weer over smartphones beginnen? Begint een beetje vermoeiend te worden. En heb je er wel eens bij stilgestaan dat de controle op snelheid makkelijker is dan de controle op smartphones? Waarom denk je dat de boete voor smartphonegebruik in een auto hoger is? In plaats van dat gezanik kan je ook proberen de wereld te verbeteren.
AntiGSM (3-10-2017 om 00:45)
@Mja; het verbaast me dat je reactie geplaatst is, deze is op z'n minst erg grof te noemen. De mensen die hier terecht over smartphones klagen doen dit omdat het een van de meest ergelijke en gevaarlijkste verslavingen aller tijden is. De mensen die met een smartphone in de auto zitten letten niet op en hebben bewust schijt aan de rest. Helaas loopt de wetgeving in Nederland helaas zo achter dat er dagelijks slachtoffers door deze lui vallen en dat er verder zeer nonchalant mee omgesprongen wordt. Niks geen zure lui, wij zijn het gewoon beu aan het worden dat het verval alleen maar door gaat. En dan is het zuur om te lezen dat er alleen maar intensief wordt ingezet op snelheidsovertredingen.
k (2-10-2017 om 16:20)
laat ze ook eens lazeren aan de binnendijk in sluiskil, kom maar bij mij in de tuin staan, ik zorg nog voor koffie ook, wedden dat er hier meer dan 6 auto's flink te hard rijden op een doordeweekse dag, dan heb ik het nog niet over vrijdag en zaterdag avond maar hier laat de politie zich nu nooit zien
Mja (2-10-2017 om 11:15)
@Nel en CQ, lekker suggestief over smartphones beginnen. Staat er iets over telefoons in het artikel? NEE. Reed je ernaast toen deze persoon geflitst werd? WAARSCHIJNLIJK NIET. Kap eens met dat eeuwige suggestieve chagrijnige geklaag over smartphones. Deze persoon heeft zodanig te hard gereden dat zijn rijbewijs is ingenomen, terecht. Hou over andere dingen dan ook lekker je waffel dicht. Zure lui.
Cookie-instellingen beheren