Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrachtwagen N62 staat weer op zijn wielen

Toegevoegd: 03-10-2017, 09.13 uur - Update: 03-10-2017, 09.55 uur
Door: Roland de Jong

’S-HEERENHOEK - De vrachtwagen die vannacht kantelde op de Sloeweg (N62) bij ’s-Heerenhoek staat weer op zijn wielen.


De chauffeur van de vrachtwagen, die een lading suikerbieten vervoerde, raakte rond 03.50 uur met zijn rechter wielen in de berm. Na een stuurcorrectie schoot de vrachtauto de weg over om vervolgens een paar honderd meter verder in de berm aan de andere zijde van de weg te kantelen.

Omstanders schoten de chauffeur te hulp en ook kwamen de brandweer en de ambulancedienst ter plekke. Nadat de man uit de cabine was gehaald, is deze per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Hierna was het wachten op een graafmachine die de lading uit de vrachtwagen kon halen.

De kraan was omstreeks 07.40 uur ter plekke en een uur later konden de sleepkabels van de bergingstrucks worden bevestigd. De vrachtwagen stond binnen korte tijd overeind. Vanwege de bergingswerkzaamheden moest het verkeer dat richting de snelweg wilde tussen 08.35 en 09.20 uur omrijden via Heinkenszand. Eerder was dat ook al enige tijd het geval.

Rond 09.55 uur moest het verkeer dat richting de snelweg wilde nog steeds via de op- en afrit bij het viaduct 's-Heerenhoek. Dat is nodig omdat het wegdek nog gereinigd moet worden, de suikerbieten nog overgeladen moeten worden en omdat de gekantelde truck nog naar een garage moet worden gesleept.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren