Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Botbreuken na botsing in Middelburg

Toegevoegd: 30-10-2004, 14.58 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Vrijdagmiddag rond 14.35 uur vond er op de kruising Punt, Nederstraat in Middelburg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets.

De 45-jarige bestuurster van de personenauto uit Middelburg reed op de Punt gaande in de richting van de Rotterdamsekaai. Op de kruising Punt, Nederstraat, Rotterdamsekaai verleende de automobiliste geen voorrang aan de voor haar van rechts komende fietser uit Middelburg (hij reed over de Rotterdamsekaai gaande in de richting van de Nederstraat).

Door de aanrijding kwam de fietser (leeftijd onbekend) ten val. Hij werd met botbreuken aan zijn enkel en kuit met de ambulance 7326 overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren