Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 17 km

Man gewond bij steekpartij bij station Vlissingen

Toegevoegd: 30-10-2004, 09.50 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - In de nacht van donderdag op vrijdag rond 02.50 uur is er, bij het station in Vlissingen, onenigheid geweest tussen twee groepjes personen.

Hierbij is een 19-jarige Iraniër neergestoken en beroofd. De man is met steekwonden overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel. Dezelfde nacht zijn in de omgeving van het station een aantal personen aangehouden.

Door de politie is een onderzoek ingesteld naar de mogelijke betrokkenheid van deze personen bij het incident. De politie is op zoek naar eventuele getuigen. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Vlissingen of op telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren