Man uit het niets op straat mishandeld

Toegevoegd: 27-11-2017, 13.30 uur

Man uit het niets op straat mishandeld
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de nacht van zaterdag op zondag is in Middelburg een man uit het niets op straat mishandeld.

Het 38-jarige slachtoffer vertrok rond 03.00 uur bij een feest aan de Beddewijkstraat. Een half uur later kwam op de Walensingel een onbekende man op hem af. Deze sloeg hem uit het niets in het gezicht. Het slachtoffer viel op de grond maar de dader ging door en trapte hem meerdere malen.

Na de mishandeling belde het slachtoffer 112. Agenten hebben het slachtoffer geholpen en hem een lift naar huis gegeven. De politie is een onderzoek gestart en heeft een signalement van de dader vastgesteld.

Het gaat om een blanke man waarvan de leeftijd wordt geschat tegen de 40 jaar oud. De man droeg een donkere jas, was ongeveer 1.85 meter lang en was volgens de politie grof gebouwd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (28-11-2017 om 23:40)
Daar ben je dan nog eens lekker mee, de meeste mensen hebben al van alles aan dr hoofd, omdat alles maar net kan natuurlijk in deze smerige systeem politiek. En dan gezellig een feestje, moet n keer kunnen, kom je nog zo een narcist tegen. Lage laffe @%$%@$hond.
wim (28-11-2017 om 07:04)
Wat een schoft van een vent om zomaar een man af te ranselen die niets gedaan heeft ,op den duur is het niet meer verantwoord om alleen op straat je te begeven laten we hopen dat die vent toch een keer gepakt word en dat het zelfde bij hem te herhalen.